Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος και ευδιάθετος, ποζάρει στο φακό και είναι έτοιμος να επιστρέψει!
Showbiz

Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος και ευδιάθετος, ποζάρει στο φακό και είναι έτοιμος να επιστρέψει!

Ο Βασίλης Καρράς έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει σύντομα, γεμάτος εκπλήξεις και πολύ ανανεωμένος!

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του κατάφερε να χάσει πολλά κιλά που τον βάραιναν.

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Μετά από την εγχείρηση και τη φροντίδα είχε δεχτεί από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο, ο Βασίλης Καρράς επέστρεψε στο σπίτι του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

karras.jpg

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας, καθώς και τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Όλες αυτές οι δύσκολες στιγμές ανήκουν πια στο παρελθόν, και ο Βασίλης Καρράς είναι έτοιμος να επιστρέψει!

Μάλιστα, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέβηκε και μια νέα φωτογραφία του στην οποία τον είδαμε πιο ανανεωμένο από ποτέ, και η λεζάντα έγραφε:

«Καλησπέρα και καλή βραδιά....η στιγμή που θα επανέλθει δριμύτερος πλησιάζει!!!!!».

Δείτε αυτή τη νέα φωτό στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved