Εύη Δρούτσα: Αυτό είναι το τραγούδι που έχει γράψει και αφορά στη ζωή της
Showbiz

Εύη Δρούτσα: Αυτό είναι το τραγούδι που έχει γράψει και αφορά στη ζωή της

Κάθε Σάββατο η Εύη Δρούτσα μας προσφέρει την τηλεοπτική της παρουσία μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US.

Για πρώτη φορά η στιχουργός πέρασε στην αντίπερα όχθη και περνάει καλά! Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκαλύπτει ποιο από τα τραγούδια της, αφορά στη ζωή της

droutsa-(1).png

«Να που έγινε κι αυτό! Τραγουδάω κάθε Σάββατο στο «Just the 2 of Us» που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης στον ALPHA. Θα μου πεις «τραγουδάς;» Θα σου πω «δεν ξέρω, αλλά περνάω καλά» μαζί με τον Μπο. Άλλωστε, όπως φαίνεται, περνούν καλά οι τηλεθεατές και είναι σημαντικό ότι συγκεντρώνονται χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό».

1675216815563-679474597-eui-droutsa.jpg

«Τηλεόραση κάνω πολλά χρόνια. Άρχισα με το «Ελλάς και θάλασσα» στην ΕΡΤ, την εκπομπή του Αρχηγείου Ναυτικού που πρόβαλλε τη δραστηριότητα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη συμμετοχή γνωστών και αγαπημένων τραγουδιστών. Έκανα κι άλλες μουσικές εκπομπές, μέχρι που βρέθηκα στην κριτική επιτροπή του «Fame Story» και στη συνέχεια στον «Πρωινό καφέ». Μια χαρά μού αρέσει η τηλεόραση, αρκεί να μην μπαίνω σε καλούπια».

ÐÑÅÌÉÅÑÁ ÔÏÕ ÍÕ×ÔÅÑÉÍÏÕ ÊÅÍÔÑÏÕ

«Ξεκίνησα να γράφω στίχους το 1988. Αν με ρωτήσετε πόσα τραγούδια έχω γράψει, δεν ξέρω να σας πω, αλλά είναι περισσότερα από 1.500, όμως μόνο ένα από αυτά αφορά την προσωπική μου ζωή: «Ο δικός μου δρόμος», που ερμηνεύει ο Πασχάλης Τερζής. Τραγούδια μου έχουν ερμηνεύσει δεκάδες τραγουδιστές, όπως οι Καίτη Γαρμπή, Γιάννης Πουλόπουλος, Άννα Βίσση, Στέφανος Κορκολής, Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου, Βασίλης Καρράς, Άγγελος Διονυσίου, Νίκος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Κατερίνα Στανίση, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργος Αλκαίος, Μαντώ, Ευρυδίκη, Γιάννης Πλούταρχος, Βαλάντης κ.ά».
Πηγή Τηλέραμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved