Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη: «Το ότι ο γαμπρός μου είναι στη φυλακή, δε σημαίνει ότι είναι τέρας»
8978814
Showbiz

Σοφία Βόσσου για Βασίλη Δημάκη: «Το ότι ο γαμπρός μου είναι στη φυλακή, δε σημαίνει ότι είναι τέρας»

«Έχουν ξαναγίνει σύμφωνα συμβίωσης και γάμοι μέσα στη φυλακή. Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένο και μη συνηθισμένο. Μιλάμε για μια αγάπη που κρατά 1,5 χρόνο τώρα», τόνισε η Σοφία Βόσσου αναφερόμενη στο σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η κόρης της με τον κρατούμενο των φυλακών.

Για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε η κόρη της Ερασμία Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη μίλησε η Σοφία Βόσσου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

manou-vossou-(4).jpg
10258101

Η Κατερίνα Καινούργιου αρχικά εξέφρασε την άποψή της πως όλο αυτό της φαίνεται λίγο περίεργο και η Σοφία Βόσσου απάντησε: «Δεν καταλαβαίνω τι σου κάνει περίεργο. Έχουν ξαναγίνει σύμφωνα συμβίωσης και γάμοι μέσα στη φυλακή. Η αγάπη δεν έχει συνηθισμένο και μη συνηθισμένο. Μιλάμε για μια αγάπη που κρατά 1,5 χρόνο τώρα. Εγώ βλέπω το παιδί μου που είναι χαρούμενο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Εσείς δε το ζείτε από κοντά και είναι φυσιολογικό να σας φαίνεται περίεργο. Εγώ που το ζω 1.5 χρόνο τώρα, μόνο ως ευλογία το βλέπω».

H τραγουδίστρια στη συνέχει ερωτήθη από την παρουσιάστρια για το πώς το πήρε εκείνη ως μαμά όταν της μίλησε για πρώτη φορά η κόρη της για τη σχέση της με τον Βασίλη Δημάκη καθώς όπως είπε αν η ίδια έλεγε κάτι τέτοιο στην δική της μαμά, τότε σίγουρα εκείνη στην αρχή θα είχε ενδοιασμούς και ενστάσεις.

manou-vossou-(1).jpg

«Είμαι λίγο αντισυμβατική σαν άνθρωπος και σαν μαμά. Πάντα ήμουν. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος να είναι καλός. Το ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος στη φυλακή για κάποια πράγματα όπως αυτά που έκανε ο Βασίλης, δε σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι ένα τέρας. Έγιναν κάποια λάθη. Στον καθένα μπορεί να συμβούν. Εκτίει την ποινή του, πληρώνει για τα λάθη του… Εγώ συνειδητοποίησα και ανακάλυψα ότι την κατάρα της φυλακής την έκανε φως. Σπούδασε, είναι σε κοινωφελείς ομάδες, προσφέρει εργασία μέσα στη φυλακή, βοηθάει τους πάντες και τα πάντα» απάντησε η Σοφία Βόσσου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved