Τζένη Μελιτά: Η ομοιότητά της με τη μητέρα της είναι... αδιανόητη! Τα τρυφερά λόγια
Showbiz

Τζένη Μελιτά: Η ομοιότητά της με τη μητέρα της είναι... αδιανόητη! Τα τρυφερά λόγια

Η Τζένη Μελιτά που παρουσιάζει την εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και θα τη δούμε σύντομα και σε έναν ρόλο πρόκληση αφού θα αναλάβει την παρουσίαση για την Ελλάδα του διαγωνισμού της Eurovision για πρώτη φορά, είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή και έχει μία μαμά... μάλαμα! 

Τουλάχιστον αυτό λέει κάθε φορά που μιλάει για εκείνη. Με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του ανθρώπου που την έφερε στον κόσμο, η Τζένη Μελιτά έγραψε σε μία κοινή φωτογραφία που ανέβασε με τη μανούλα της:

«Η χαρά μου, η δύναμη μου, η έμπνευση μου… Η μαμά μου!!! Πολλοί λένε ότι μοιάζουμε σαν αδερφές, αλλά το σίγουρο είναι ότι μοιάζουμε στο να δίνουμε όλο μας το χαμόγελο στους άλλους… Σήμερα, έχεις τα γενέθλια σου και σου εύχομαι μόνο υγεία. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε παρέα!!»

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η γνωστή παρουσιάστρια είχε πει για τη μητέρα της: «Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δοξάζω τον Θεό που με έφερε στη ζωή αυτή η υπέροχη γυναίκα. Την αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε πάνω στη Γη και μπορώ να βασιστώ πάνω της για τα πάντα. Έχουμε μια σχέση απέραντης αγάπης.

Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη. Μπορώ να της εμπιστευτώ τα πάντα και να ξέρω ότι κάθε της κρίση και γνώμη θα είναι μόνο για το καλό και το συμφέρον μου. Ειδικά για τα επαγγελματικά μου βήματα, αν δεν πάρω τη γνώμη της μαμάς, δεν προχωράω... Είναι ο πιο δυναμικός άνθρωπος πάνω στη Γη. Οτιδήποτε χρειαστούμε ως οικογένεια μπορεί να το φέρει εις πέρας. Έχει πάντα τον τρόπο της σε όλα. Έχει μια υπέροχη αισιοδοξία και μια αυτοπεποίθηση που δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις.

Δεν θα τη δεις ποτέ αποκαρδιωμένη ή να τα βάφει μαύρα. Μπορεί να σηκωθεί το πρωί να φτιάξει τρία φαγητά, να φροντίσει το εγγονάκι της και τη γιαγιά μου, να βγει για καφέ ή να πάει θέατρο με την κολλητή της, να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, να φτιάξει πέντε DIY κατασκευές και να έρθει κι από το σπίτι μου να ασχοληθούμε με τα δικά μου ζητήματα. Μα πού τη βρίσκει όλη αυτή την ενέργεια και τη ζωντάνια;»

Η Τζένη Μελιτά είχε μοιραστεί με δηλώσεις της και ένα περιστατικό με τη μητέρα της που τής έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό:

«Ήταν χειμώνας και, νομίζω, μόλις είχε αρχίσει να χιονίζει. Εγώ είχα τρεις ολόκληρες ώρες εξαντλητική προπόνηση συγχρονισμένης κολύμβησης, και μάλιστα σε εξωτερική πισίνα. Θυμάμαι ότι τελείωσα το μάθημα και βγήκα τρέμοντας από την πισίνα. Η μητέρα μου έτρεξε με το μπουρνούζι στο χέρι για να με τυλίξει γλυκά στην αγκαλιά της και να μην κρυώσω. Αυτή την εικόνα, που μέσα της περικλείει αυτό το υπέροχο συναίσθημα της αγάπης μάνας προς κόρη, δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Δείτε παρακάτω πόσο πολύ μοιάζουν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved