Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Με μαύρη ολόσωμη φόρμα στην αυλή της
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Με μαύρη ολόσωμη φόρμα στην αυλή της

Δυναμική επιχειρηματίας, γοητευτική γυναίκα και τρυφερή μαμά η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αλλάζει ό, τι μέχρι ώρα θεωρούσε δεδομένο ακόμη και την διακόσμηση στην αυλή της.

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη και επιχειρηματίας αυτή τη φορά έγινε viral στo Instagram για την υπέροχη εμφάνισή της, η οποία τα τελευταία δυο χρόνια έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

bekiari-(4).jpg

Με αφορμή τον ερχομό της Άνοιξης η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανήρτησε μια φωτογραφία, με την ίδια να ποζάρει με μαύρη ολόσωμη φόρμα -που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της- την ώρα που διακοσμούσε την αυλή της.

bekiari-(2).jpg

«Στολίζω την κρυφή μου αυλή, μιας και η Πρωτομαγιά ανήκει στα λουλούδια και την Άνοιξη….. Την «εξέγερση» την αφήνω για 21 του μήνα! Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον ας τον ομορφαίνουνε… ΥΓ Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ρίτσος «Αυτά τα δέντρα δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό, αυτές οι πέτρες δε βολεύονται κάτου απ’τα ξένα βήματα, αυτά τα πρόσωπα δε βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες την στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved