Κόρα Καρβούνη: «Μιλούσα στο τηλέφωνο με τον φίλο της αδερφής μου, το μαθαίνει τώρα αν παρακολουθεί»
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: «Μιλούσα στο τηλέφωνο με τον φίλο της αδερφής μου, το μαθαίνει τώρα αν παρακολουθεί»

Στούντιο 4: Η Κόρα Καρβούνη που φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αδερφή της και στην απίστευτη ομοιότητά τους. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα περιστατικό με έναν σύντροφο της αδερφής της.

«Δεν είμαστε ολόιδιες πια. Είμαστε ομοζυγωτικές. Μέχρι και τα 20 με 25 μοιάζαμε πάρα πολύ. Σταδιακά αρχίσαμε να αλλάζουμε. Εγώ άλλαξα και πολλά μαλλιά χρωματιστά και έκανα διάφορα. Δεν είμαστε ολόιδιες. Είναι δύσκολο γιατί μέσα σου δεν αισθάνεσαι ότι μοιάζεις με τον άλλον. Οι άλλοι σε βλέπουν ως ολόιδια με την άλλη.

karvouni.jpeg

Είναι δύσκολο γιατί συνέχεια σε ρωτάνε ποια είσαι; Είσαι η Κόρα ή η Βικτωρία; Αλλά οι γονείς μου έκαναν την σοφή πράξη να μας βάλουν σε διαφορετικά τμήματα στο σχολείο, έτσι ώστε η καθεμία να αναπτυχθεί μόνη και να δημιουργήσει παρέες. Από την άλλη, ενώ υπάρχει αυτό το πρόβλημα της ομοιότητας, είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο στην ίδια ηλικία με εσένα και να μεγαλώνετε ταυτόχρονα μαζί. Είναι σαν να έχεις την καλύτερή σου φίλη μέσα στο σπίτι σου. Έχω πολύ καλή σχέση με τα αδέρφια μου», είπε αρχικά η Κόρα Καρβούνη και συνέχισε:

«Πήγα μια φορά στο ΙΚΑ ως η αδερφή μου. Ήταν στην Αγγλία και ήθελε η μαμά να πάρω κάποια ένσημα. Πήγα εγώ ως η αδερφή μου και με αναγνώρισαν από το θέατρο. Εκεί έγινε ένας κόλαφος. Εκεί κατάλαβα ότι πάει πάρα πολύς κόσμος στο θέατρο και δεν μπορώ να το ξανακάνω. Είναι επικίνδυνο. Όταν βαριόταν η Βικτωρία, μιλούσα εγώ στο τηλέφωνο με τον φίλο της. Ήξερα τι να πω, αφού κάναμε όλοι παρέα. Δεν θα πω ποιος ήταν. Το μαθαίνει τώρα, αν μας παρακολουθεί».

Δείτε τα βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved