Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Δεν τα έζησα όλα αυτά με τα παιδιά μου και ζηλεύω»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μαμα-δες» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Λούλης και φυσικά αναφέρθηκε στη σχέση με τα παιδιά του.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα με την σύζυγο, Έμιλυ Κολιανδρή.

Ο Χρήστος Λούλης εξομολογήθηκε πως «σε όλη μου την ζωή, μου κόστισε ειδικά όταν έγινα και πατέρας, επειδή δεν μπορούσα να κάνω το «έξι μήνες σεζόν» και μετά δεύτερη χρονιά αν κάτι πάει καλά, τελείωνα πάντα μια παράσταση στους 2-3 μήνες και μετά ξεκινούσα άλλη. Κάτι που σημαίνει ότι ήμουν συνέχεια από την πρόβα στην παράσταση και έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι και ειδικά τα βράδια.

Για αρκετό καιρό η Έμιλυ κρατήθηκε πίσω, λόγω του ότι τα παιδιά ήταν πολύ μικρά και έπρεπε να είναι με την μαμά τους. Ένιωθα ότι έχασα πολλά και ειδικά όταν βλέπω συμμαθητές των παιδιών μου, που οι γονείς τους κάνουν μια κανονική δουλειά με ένα κανονικό ωράριο, και μετά μέχρι το βράδυ κάνουν πράγματα μαζί με τα παιδιά τους, εγώ δεν τα έζησα όλα αυτά. Δηλαδή τα έχω ζήσει πολύ λίγο και ζηλεύω.

Κάποια στιγμή ξυπνάς λες, πως μεγάλωσα έτσι; Επειδή η σχέση με τα παιδιά νιώθω ότι είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση, με την έννοια ότι στην ερωτική απογοήτευση νιώθουμε ότι ποτέ δεν είμαστε αρκετά καλοί για τον άλλον και πάντα μας διαφεύγει, δεν τον έχουμε όπως θέλουμε και όσο θέλουμε. Αυτό συβαίνει λοιπόν με τα παιδιά ακόμα και αν ζεις μια κανονική ζωή και έχεις μια κανονική δουλειά» συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved