Λούκας Γιώρκας: Όρισε ημερομηνία γάμου με την αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση
Showbiz

Λούκας Γιώρκας: Όρισε ημερομηνία γάμου με την αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση

Ο Λούκας Γιώρκας και η σύντροφός του Βασιλική Σαλαμπάση όρισαν ημερομηνία για να ζήσουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, τον γάμο τους. 

Σύμφωνα με την Real Life το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, αποφάσισε να παντρευτεί στις 5 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στην Κύπρο.

Η 27χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λούκας Γιώρκας, που τον χειμώνα ταξίδευε, μεταξύ άλλων, στην Κύπρο για εμφανίσεις, βρίσκει πάντα την ευκαιρία να περνά πολύ χρόνο με τη σύντροφό του. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει κάθε χιλιομετρική απόσταση. Το περασμένο Πάσχα ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και σχεδόν αμέσως οι δυο τους έβαλαν μπροστά τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής.

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία -το περασμένο φθινόπωρο- είχε φόντο τη ρομαντική Φλωρεντία, όπου βρέθηκαν για να παραστούν στον γάμο καλών τους φίλων, και η δεύτερη ήταν στο θέατρο «Άλσος», λίγες ημέρες αργότερα, όπου φωτογραφήθηκαν απαλλαγμένοι από κάθε συστολή απέναντι στους φωτογραφικούς φακούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι καλεσμένοι του ζευγαριού οργανώνουν ήδη το ταξίδι τους προκειμένου να βρεθούν δίπλα τους σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους. Οι περισσότεροι καλεσμένοι θα είναι από τον Έβρο, τόπο καταγωγής της νύφης αλλά και φίλοι του Λούκα Γιώρκα ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του, έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς φιλίας με Έλληνες, καλλιτέχνες και μη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved