Δροσάκη: Η τούρτα-έκπληξη,ο κόμπος στο λαιμό, ο χωρισμός με τον Μπουρδούμη & το σχόλιο για Φιλιππίδη
Showbiz

Δροσάκη: Η τούρτα-έκπληξη,ο κόμπος στο λαιμό, ο χωρισμός με τον Μπουρδούμη & το σχόλιο για Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και μίλησε από καρδιάς για τον πολύ δύσκολο χειμώνα που πέρασε, τόσο με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μιας και κατήγγειλε πολλά εναντίον του ηθοποιού όσο και με τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν δέχτηκε μία αναπάντεχη έκπληξη από τους συντελεστές της εκπομπής για τα γενέθλιά της (σ.σ. ήταν χθες 6/5) καθώς της εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της μία τούρτα με ένα κεράκι που κλήθηκε να σβήσει κάνοντας μία ευχή. Μάλιστα της χάρισαν και μία αγκαλιά λουλούδια, γεγονός που τη συγκίνησε πολύ, όπως τη συγκίνησαν και τα γλυκά λόγια που είπε για εκείνη η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς πλέον τη γνωρίζει και προσωπικά.

Oι δύο γυναίκες μίλησαν για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε η ηθοποιός τόσο με τη δίκη Φιλιππίδη όσο και με το πρόσφατο χωρισμό της από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Όπως τόνισε σε ό,τι είχε να κάνει με τη δίκη Φιλιππίδη την οποία παρακολούθησε δια ζώσης χωρίς να λείψει ούτε μία φορά από ακροαματική διαδικασία, τα θύματα πρέπει να γνωρίζουν πως οι ένοχοι θα τιμωρηθούν με την ποινή που τους αξίζει.

«Πρωτόδικα έχει κριθεί ένοχος ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος λόγω αμφιβολιών για τον βιασμό. Αυτό ισχύει μέχρι τώρα. Όλες οι υποθέσεις που πήγαν στα δικαστήρια άνοιξαν ένα δρόμο για να μιλούν οι άνθρωποι, να μην φοβούνται να κατηγορήσουν αυτόν που τους κακοποίησε. Δεν φτάνει όμως αυτό. Αυτό που συνέβη ήταν ο ηθικός λόγος, για να παίρνει ο ένοχος την ποινή που του αρμόζει. Θέλω να πω πως δεν φτάνει να μιλήσει κάποιος αλλά πρέπει ο ένοχος να παίρνει την ποινή που του αξίζει», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω στην εκδίκηση. Μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μάθουμε πως οι πράξεις έχουν συνέπειες. Μπορεί παλιότερα να φοβόμουν και δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς γιατί βρήκα τη δύναμη και μίλησα κάποια στιγμή. Έχω αλλάξει 360 μοίρες πια. Είναι πολύ σημαντικό να μην φοβόμαστε πως μόλις πούμε κάτι θα ματαιωθούμε, επειδή ο άλλος είναι πιο δυνατός».

«Παίρνω και άσχημα σχόλια, όπως κατάρες...»

Η Λένα Δροσάκη δεν έκρυψε ότι όλο αυτό το κύμα αγάπης που δέχτηκε με αφορμή τη δίκη Φιλιππίδη είχε και αρνητικές... νότες καθώς δέχτηκε και αρνητικά σχόλια στα social media.

«Παίρνω και άσχημα σχόλια, όπως κατάρες αλλά δεν εστιάζω εκεί. Υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε ευχαριστώ γιατί τους έδωσα την δύναμη. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν. Πιστεύω πολύ στην ομαδικότητα και πως οι άνθρωποι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Λένε πως μόνος πας μπροστά αλλά όλοι μαζί πάμε πιο μακριά».

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός μου»

Η ηθοποιός δεν απέφυγε να μιλήσει για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ο οποίος ανακοινώθηκε μόλις πριν από έναν μήνα:

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός μου για να ξεκαθαρίσω γιατί συνέβη. Προφανώς υπήρχαν διάφοροι λόγοι αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο. Προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε ισορροπίες γιατί είμαστε οικογένεια. Έχω πάρει απόφαση πως η αγάπη είναι επιλογή κα από τη στιγμή πουν ήρθε ο Αναστάσης στη ζωή μας, πρέπει να διαχειριστούμε μόνοι μας τα προσωπικά μας».

Η Λένα Δροσάκη επίσης αναφέρθηκε και στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τονίζοντας πως η ιστορία της Άννα Ζίγκλερ στο «Photograph 51» της έμαθε το σθένος ενός ανθρώπου να διεκδικήσει τη ζωή και την ζήλεψε.

«Τη ζήλεψα αυτή τη γυναίκα για το σθένος που είχε να διεκδικήσει τη ζωή της. Μου έδωσε πολλά, και μόνο που έλεγα την ιστορία της κάθε βράδυ, ένιωθα κάθε βράδυ και λίγο πιο δυνατή. Το να μην βάζουμε ‘’κάτω από το χαλί’’ αυτά που νιώθουμε μας κάνει πιο δυνατούς. Έχω την αίσθηση πως από στα δύσκολα δυναμώνουμε, αλλά μόνο όταν τα αντιμετωπίζουμε», τόνισε η Λένα Δροσάκη και συνέχισε:

«Η παράσταση πήγε πολύ καλά. Δεν ξέρουμε εάν θα συνεχιστεί. Το άρθρο που γράφτηκε (σ.σ για την αποχώρησή της) ήταν φανταστικό, μπράβο τους. Έχουμε ακόμα δύο παραστάσεις στην Κύπρο και δεν έχουμε συζητήσει κάτι ακόμα. Τηλεοπτικά είναι όλα στον αέρα. Οι ‘’Σέρρες’’ θα συνεχιστούν αλλά δεν έχουμε κάποια ενημέρωση ακόμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λένα Δροσάκη θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Γίνεται δέντρο το πουλί» του Χρήστου Χωμενίδη στις 4-5 Αυγούστου στην Επίδαυρο, κάτι για το οποίο είναι πολύ χαρούμενη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved