Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου!
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου!

Ο αγαπημένος κινηματογραφικός «Αντωνάκης», ο Γιώργος Κωνσταντίνου είχε μία σύντομη περιπέτεια υγείας η οποία όμως τον οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο

Σύμφωνα με το tempo24, ο σπουδαίος ηθοποιός χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε ένα μικρό ορθοπεδικό θέμα.

Σύντομα όμως διαπιστώθηκε ότι δεν έχριζε νοσηλείας και πήρε τον δρόμο για την επιστροφή του στο σπίτι ή πιο σωστά του ξενοδοχείου όπου διαμένει μιας και αυτές τις μέρες έπρεπε να είναι στην Πάτρα για την παράσταση "Παγίδα" που ανεβαίνει στο θέατρο Πάνθεον μαζί με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Έφη Μουρίκη.

Τέλος καλό όλα καλά για τον Γιώργο Κωνσταντίνου ο οποίος θα χρειαστεί να ξεκουραστεί το επόμενο διάστημα για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής περίπου 64 χρόνια, έχει αποδείξει πως διαθέτει πολύ χιούμορ και σε παλιότερη συνέντευξή του, όταν είχε ερωτηθεί πότε σκόπευε να βάλει τελεία στην καριέρα του ως ηθοποιός, εκείνος σχεδόν αφοπλιστικά, είχε απαντήσει: «Έχω σκεφτεί να βάλω τελεία στην καριέρα μου στα... 105 μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved