Maestro - Νέο post: Η Μαρία Καβογιάννη στην πιο συγκλονιστική εικόνα της 30χρονης καριέρας της
Showbiz

Maestro - Νέο post: Η Μαρία Καβογιάννη στην πιο συγκλονιστική εικόνα της 30χρονης καριέρας της

Μία μαγική εικόνα ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής 7/4 στον επίσημο λογαριασμό της δραματικής σειράς του Mega, Maestro με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη.

Η σειρά που ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και προβάλλεται μέσα από το Netflix αναμένεται να επιστρέψει με ολοκαίνουργια επεισόδια την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκονται στους Παξούς για λογαριασμό των γυρισμάτων της αγαπημένης μας σειράς που καθήλωσε το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CmBjtSTIySf

Λίγο νωρίτερα, στο instagram ανέβηκε η πιο συγκλονιστική εικόνα ίσως στην 30χρονη καριέρας της Μαρίας Καβογιάννη. Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και συγκίνησης, εμφανίζεται στην εικόνα φορώντας την παραδοσιακή στολή που έχουν στους Παξούς. Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω είναι βγαλμένη από παραμύθι.

Τόσο τα χρώματα όσο και η ίδια η πρωταγωνίστρια δένουν τόσο αρμονικά που θα μπορούσαν να γίνουν card postal του νησιού για την τουριστική περίοδο που ξεκίνησε.

Δείτε την εικόνα της αγαπημένης Μαρίας Καβογιάννη στην παρακάτω Gallery:

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο αφήνουν το δικό τους σχόλιο ενώ τα likes έχουν πέσει βροχή.

Ο ρόλος της στη σειρά Maestro

Μιλώντας πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά Maestro.

«Η κωμωδία είναι πολύ δύσκολη, να κάνεις τον άλλον να γελάσει, θέλει μια προσέγγιση άλλη. Θέλει έναν τρόπο. Στη σχολή που τελείωσα δεν έκανα κωμωδία, ήταν τυχαίο να βρεθώ στον χώρο της κωμωδίας. Τώρα που μεγάλωσα με έχει κερδίσει το δράμα.Πιστεύω ότι παίζει ρόλο η συνεργασία, το έργο που υπηρετείς, οι ηθοποιοί, ο σκηνοθέτης, έχουν μεγάλη σημασία όλα αυτά σε αυτή τη δουλειά».

Σχετικά με το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Μαρία Καβογιάννη δήλωσε ότι «ο Χριστόφορος είναι οικογένειά μου, ένας άνθρωπος που θαυμάζω, εκτιμώ, αγαπώ και έχω μια τέτοια προστασία και φροντίδα που δεν θα μπορούσε να με αφήσει εκτεθειμένη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved