Νίκος Ψαρράς: «Η ιδέα ότι δεν θα ξαναπώ τη λέξη “μπαμπά” με πληγώνει»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Η ιδέα ότι δεν θα ξαναπώ τη λέξη “μπαμπά” με πληγώνει»

O Νίκος Ψαρράς και η Μαρίνα Ασλάνογλου που παρουσιάζουν τις «Σκηνές από έναν γάμο» του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν στη σκηνή «Ωμέγα» του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά μίλησαν για τις δικές τους προσωπικές διαδρομές και τους ρόλους της ζωής τους ως γονείς και σύζυγοι.

Πόσο σας καθόρισε το οικογενειακό περιβάλλον αγάπης που μεγαλώσατε;

Με επηρέασε σε όλα. Η δική μου οικογένεια δεν είχε καμία σχέση με την οικογένεια του Γιόχαν που ερμηνεύω στις Σκηνές από ένα γάμο. Το γεγονός πως εκείνος παράτησε πολύ νωρίς τα παιδιά του εμένα μου είναι πρωτόγνωρο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου οι γονείς μου ήταν μαζί, πολύ δεμένοι και αγαπημένοι, μας ξύπναγαν με τραγούδια, μας πήγαιναν εκδρομές. Θεωρούσα πως όλα τα σπίτια είναι έτσι. Οι γονείς μου ήταν 62 χρόνια παντρεμένοι και συνολικά 72 μαζί.

psaras-(3).jpg


Και πριν από δύο μήνες ο πατέρας σου έφυγε από τη ζωή.
«Μπορεί να έφυγε, αλλά είναι πάντα μέσα μου. Η ιδέα ότι δεν θα ξαναπώ τη λέξη «μπαμπά» με πληγώνει. Αλλά όλοι το περνάμε αυτό και αυτή είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, τα παιδιά να κηδεύουν τους γονείς και όχι το αντίθετο, το οποίο δεν αντέχεται. Είμαι τυχερός και ευγνώμων που είχα αυτό τον πατέρα.» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ψαρράς.
Πηγή: Περιοδικό οκ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved