Ο Χαραλαμπόπουλος στάζει... μέλι για τη σύζυγό του: «Δεν είναι ψηφιακή αγάπη, είναι ουσιαστικότερο»
Showbiz

Ο Χαραλαμπόπουλος στάζει... μέλι για τη σύζυγό του: «Δεν είναι ψηφιακή αγάπη, είναι ουσιαστικότερο»

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή. Όταν όμως το κάνει, μόνο τρυφερά λόγια έχει να πει για την εδώ και εννέα χρόνια σύζυγό του Λίνα Πρίντζου!

Όπως εξηγεί ο κορυφαίος ηθοποιός, η ευτυχία είναι στιγμές αλλά εκείνος νιώθει να τον αγαπούν, ειδικά η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου με την οποία αγαπιούνται εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια...

■ Έχεις βρει ευτυχία;

Αν κάποιος έλεγε ότι έχει βρει την ευτυχία, θα ήταν ψέμα. Ανακαλύπτω την ευτυχία στις πιο μικρές στιγμές της ζωής. Η ευτυχία είναι οποιαδήποτε στιγμή σού φέρει χαμόγελο μέσα στην ημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι δική σου, μπορείς να την αποκτήσεις στο πρόσωπο των άλλων. Νομίζω ότι όσο κυνηγάς την ευτυχία, δεν έρχεται. Αυτό που μετράει είναι να νιώθεις μέσα σου αγάπη για τους ανθρώπους και μέσα από αυτή την αγάπη μπορούν να ξεχυθούν στιγμές ευτυχίας. Η αγάπη είναι το συστατικό που φέρνει στιγμές ευτυχίας.

■ Έχεις βρει, ωστόσο, μια σύντροφο ζωής στο πρόσωπο της Λίνας Πρίντζου. Πόσο σημαντικός είναι για εσένα ο έρωτας;

Νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια είναι όλο και πιο σημαντικός γιατί επίσης ουσίας η συντροφικότητα, αυτή η φωλιά αγάπης που σε περιμένει μετά από μια δύσκολη μέρα, είναι πολύ σημαντική. Νιώθω να με νοιάζονται και να με αγαπούν και είναι κάτι αναγκαίο, γιατί είναι πραγματικό, δεν είναι ψηφιακή αγάπη, δεν είναι likes και καρδούλες. Είναι το ουσιαστικότερο που θα πρέπει να αναζητεί κάποιος σε αυτή τη ζωή.

prin

■ Πόσα χρόνια είστε μαζί;

Είμαστε εννέα χρόνια παντρεμένοι και 14 χρόνια μαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα μετράμε. Ο χρόνος έχει περάσει και δεν έχουμε χάσει το χαμόγελο ή το χιούμορ μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Κάποια πράγματα στη ζωή είναι να συμβούν, είναι να συναντηθούν κάποιοι άνθρωποι, είναι από αυτά τα μαγικά της ζωής.

■ Πόσο σπάνιοι είναι στις ημέρες μας οι χαμογελαστοί άνθρωποι;

Επειδή μένω στο κέντρο κοντά σε τουριστικό μέρος, βλέπω πολλούς τουρίστες που μόνο χαμογελούν, γιατί έχουν έρθει διακοπές. Αυτό μου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν είναι πολλοί χαρούμενοι στη χώρα μας. Θεωρητικά θα πούμε ότι πρέπει να αλλάξει η ποιότητα της ζωής των ανθρώπων για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, αυτοί που είναι κάθε φορά στην εξουσία να προσέχουν περισσότερο τον κόσμο που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν. Να φτιάξουν σταδιακά τα πράγματα. Κάθε φορά γίνεται ένας αχταρμάς. Ειδικά με τους πολιτικούς θα μιλήσω ρομαντικά... Είναι πολύ όμορφο να μην κυνηγάς μια θέση σαν πολιτικός αλλά να μπεις στη Βουλή για τη σημαντικότητά σου. Να νιώθεις περήφανος που είσαι πολιτικός επειδή έκανες κάτι καλό στον κόσμο. Είναι 300 άνθρωποι, από δύο καλά να κάνει ο καθένας είναι 600 καλά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved