Ευγενία Ξυγκόρου: Η κολλητή φίλη της Χρύσας Μιχαλοπούλου μιλάει για τη ζωή μετά το μωρό
Showbiz

Ευγενία Ξυγκόρου: Η κολλητή φίλη της Χρύσας Μιχαλοπούλου μιλάει για τη ζωή μετά το μωρό

Η υποκριτική την «ξεκλείδωσε» ως άνθρωπο, ενώ από την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά κρατά δυνατές φιλίες. Η συντροφικότητα για την Ευγενία Ξυγκόρου είναι αφοσίωση και, όπως λέει, ο έρωτας μπορεί να γεμίσει τη δεξαμενή της με πετρέλαιο...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που συμπρωταγωνιστεί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο θεατρικό έργο του Άρθουρ Μίλερ «Ψηλά απ' τη γέφυρα», είναι ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα. Όμορφη, ταλαντούχα, λαμπερή, δεν θα σηκώσει το κινητό της για selfie προκειμένου να γίνει influencer.

«Δεν ξέρω... Δεν είμαστε όλοι για να κάνουμε τα ίδια πράγματα. Δεν νιώθω πολύ άνετα... Είπα, λοιπόν, στον εαυτό μου ότι δεν χρειάζεται να νιώθεις άνετα, ντε και καλά, και να πρέπει να τα κάνεις όλα. Δεν είμαστε όλοι για όλα. Ναι μεν η δουλειά μου έχει το κοινωνικό κομμάτι και πρέπει να προσέχεις την εικόνα σου στα social, να πηγαίνεις σε events και να κάνεις δύο ζωές, αλλά τελικά δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα αυτή είναι η δουλειά μου», λέει.

Οι παραστάσεις στην Αθήνα ολοκληρώθηκαν πριν από το Πάσχα και τώρα η Ευγενία Ξυγκόρου, μαζί με τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ιωάννα Παππά, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Δημήτρη Καπετανάκο, Μιχάλη Πανάδη και Ρένο Ρώτα, βρίσκονταν μέχρι πριν από λίγες μέρες στο «Αριστοτέλειον» στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Μαΐου θα παίξουν στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού.

«Ο ρόλος μου αναφέρεται σε μια κοπέλα 17 χρόνων που θέλει να βγει στον κόσμο, να πιάσει δουλειά, να ζυμωθεί με την κοινωνία. Έχει τη θεία και τον θείο της που την έχουν μεγαλώσει. Ωστόσο, η μεγάλη αγάπη του θείου της αρχίζει να μπαίνει εμπόδιο στον δρόμο της χωρίς εκείνη να το καταλαβαίνει. Κάποια στιγμή ερωτεύεται, αλλά η ζωή της δεν εξελίσσεται όπως περιμένει. Το δυνατό σημείο της παράστασης είναι μια στιγμή που ο χαρακτήρας του θείου μου (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ξεπερνά τα όρια. Πρόκειται για μια στιγμή παραφροσύνης που για εμένα είναι πολύ δυνατή. Μου αρέσει αυτή η δίνη στην οποία βρίσκονται οι ρόλοι, γιατί έρχεται συνέχεια ο ένας αντιμέτωπος με τον άλλον και όλοι αντιμέτωποι με τους ίδιους τους εαυτούς τους».

Τηλεοπτική παρουσία

Η «Αγάπη παράνομη» στην ΕΡΤ, η πιο πρόσφατη τηλεοπτική δουλειά της ολοκληρώθηκε σε έξι επεισόδια και είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα ERTflix. «Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε σειρά εποχής και ελπίζω όχι η τελευταία! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο είχα χαρεί, το ήθελα πάρα πολύ. Έλεγα ότι είναι ψέμα όταν με πήραν τηλέφωνο για να συμμετέχω και πίστευα ότι μια μέρα πριν από το γύρισμα θα μου πουν ότι ακυρώθηκε... Όντως η σειρά ήταν πάρα πολύ δυνατή σε όλα τα επίπεδα».

Η Ευγενία ήταν κλειστή ως άνθρωπος. «Θυμάμαι στην προεφηβεία τον εαυτό μου να βλέπει πολύ δραματικά τα πράγματα και με έναν τρόμο για τον κόσμο. Άλλαξα, γιατί νομίζω ότι είναι πάρα πολύ κουραστικό να ζει κανείς έτσι. Η υποκριτική βοήθησε πάρα πολύ στο να το ξεπεράσω. Όταν είχα κάνει την πρώτη μου δουλειά, την καθημερινή σειρά "Επιστροφή", με άλλαξε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Λίγο-πολύ, οι περισσότεροι ηθοποιοί γκρινιάζουν για το πώς περνούν στα καθημερινά σίριαλ, αλλά εγώ ούτε καν βίωσα κάτι τέτοιο. Είχα περάσει τόσο ωραία».

Έρωτας και φιλία

Η ίδια θεωρεί πολύ σημαντική τη φιλία, ενώ έχει δώσει τον δικό της ορισμό για τη συντροφικότητα: «Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι ότι πρέπει να είσαι εκεί για τον άλλον με τη σιωπή σου και χωρίς να δίνεις τις συμβουλές by the book, που ο άλλος δεν θέλει να ακούσει. Απλά, πρέπει να είσαι εκεί για τους ανθρώπους σου και να τους ακούς». Ο έρωτας ωστόσο, είναι πιο μαγικός από τη συντροφικότητα. «Εξαρτάται από τον έρωτα. Αν είναι ένας τρελός έρωτας μπορεί όλη αυτή η αποδιοργάνωση να σου δίνει τρελό πετρέλαιο. Αν δεν λειτουργεί, μόνο αποσυντονίζει και ρουφάει ενέργεια». Αν και έχει φίλες με παιδιά, νιώθει ότι είναι πολύ νωρίς να γίνει μητέρα. Έτσι, δεν έχει ζηλέψει που η κολλητή της Χρύσα Μιχαλοπούλου, έκανε μωρό με τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Μάλλον το αντίθετο κατάλαβα. Για εμένα δεν είναι η ώρα. Για τη Χρύσα ήταν κάτι που ήθελε πολύ. Για εμένα δεν είναι, γιατί δεν το θέλω», τονίζει.

Υπάρχουν, άραγε, φιλίες στον χώρο του θεάματος; «Από την πρώτη μου δουλειά έχω διατηρήσει μέχρι σήμερα τις φιλίες μου. Πολύ καλή φίλη μου είναι η οπερατρίς Ελένη Κασμά, ο Γιώργος Κοσκορέλλος, που έκανε τον αδελφό μου, ενώ έχουμε πολύ καλή σχέση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου, αλλά τώρα που έκανε το μωρό είναι λίγο δύσκολο», λέει.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved