Φελίσια Τσαλαπάτη για J2US: «Ενισχύεται η κάθε ανασφάλεια, γιατί δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου»
Showbiz

Φελίσια Τσαλαπάτη για J2US: «Ενισχύεται η κάθε ανασφάλεια, γιατί δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου»

«Ήταν πολύ τρομακτικό στην αρχή και σκεφτόμουν πώς θα το διαχειριστώ. Ντρεπόμουν πολύ. Ούτε σε καραόκε δεν τραγουδούσα. Στο πρώτο live αισθανόμουν γύμνια, ότι ήμουν γυμνή στο Σύνταγμα» δήλωσε μεταξύ άλλων η Φελίσια Τσαλαπάτη που απολαμβάνουμε στο J2US στο πλευρό του Τριαντάφυλλου.

Εντυπωσιακή, ευαίσθητη και ευγενική, η Φελίσια Τσαλαπάτη φέτος έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό του «Just the 2 of us» με τις εμφανίσεις της.

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα, που ό,τι και να αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας. Αφού... επιβίωσε στο «Survivor 2» και στο «Survivor» του να είσαι νέα μαμά, πήρε το ρίσκο να πιάσει και το... μικρόφωνο!

lapati.jpg

Μέντοράς της στο σόου, ο Τριαντάφυλλος, που την προσέχει, την εμψυχώνει και την υπερασπίζεται με πάθος όταν νιώθει πως την αδικούν.

«Ήταν πολύ τρομακτικό στην αρχή και σκεφτόμουν πώς θα το διαχειριστώ. Ντρεπόμουν πολύ. Ούτε σε καραόκε δεν τραγουδούσα. Στο πρώτο live αισθανόμουν γύμνια, ότι ήμουν γυμνή στο Σύνταγμα. Τόση έκθεση ένιωθα. Είναι μεγάλη εμπειρία για όλους εμάς που δεν είμαστε τραγουδιστές. Είμαι ευγνώμων γι' αυτό», δηλώνει.

Πώς αντέδρασε όταν της ανακοίνωσαν πως θα είναι ζευγάρι με τον Τριαντάφυλλο;

«Καταχάρηκα γιατί είναι πολύ αγαπητός, έχει μπει στα σπίτια των ανθρώπων και είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις. Εχει τον αυθορμητισμό που έχει ένα μικρό παιδί», τονίζει και σχολιάζει την έκρηξή του στο περασμένο live, όταν ένιωσε πως οι κριτές την αδικούν.

lapati-6.jpg

«Καταλαβαίνω γιατί το έκανε και με βρίσκει σύμφωνη αυτό που ήθελε να πει, αλλά όχι με αυτά τα επιχειρήματα, ότι έχω παιδί και τρέχω, καθώς όλοι έχουν υποχρεώσεις. Πήρα τον λόγο για να τον υποστηρίξω που με υποστηρίζει», λέει και εξηγεί πώς ένιωσε με την όχι και τόσο υποστηρικτική κριτική που έλαβε.

«Ενισχύεται η κάθε ανασφάλεια που έχω, γιατί δεν αναγνωρίζεται η προσπάθειά μου. Νιώθω αδικημένη - δεν εννοώ βαθμολογικά με ενδιαφέρει να δουν την προσπάθειά μου. Δίνω το είναι μου γι’ αυτό το ενάμισι λεπτό. Αυτό είναι το άγχος μου και περιμένω έναν καλό λόγο, έστω για την προσπάθεια. Θέλω να είμαι το παράδειγμα της εξέλιξης για έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα. Πραγματικά δουλεύω πολύ και χάνω τον ύπνο μου για να βγει κάτι αξιοπρεπές», παραδέχεται και προσθέτει: «Είναι πολύ μεγάλη η αγάπη του κόσμου μετά από αυτό. Πήραμε πολλή υποστήριξη και θετικά σχόλια. Δεν το περίμενα».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved