Χρήστος Βασιλόπουλος - Σάρα Κόνερ: Χώρισαν ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου τους
Showbiz

Χρήστος Βασιλόπουλος - Σάρα Κόνερ: Χώρισαν ένα χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου τους

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Σάρα Κόνερ χώρισαν έναν χρόνο μετά τη βάφτιση του γιου τους Απόλλωνα και η αποκάλυψη μόλις έγινε! 

To ζευγάρι έχει χωρίσει από τον Νοέμβριο αλλά συνέχισε να ζει κάτω από την ίδια στέγη στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Πρωινό Μας, ο ηθοποιός εδώ και δυόμιση μήνες μένει στην Αθήνα και έχουν μία άτυπη συνεπιμέλεια με την σύντροφό του και τον μικρό Απόλλωνα.

Πριν λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή, Ελένη και είχε πει:

«Έγινα πατέρας που για εμένα είναι το Όσκαρ της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε ο γιος μου θα είχα μετακομίσει στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ συναισθηματικά δεμένος με τον γιο μου Απόλλωνα».

Όπως λέει, διαλέγει να είναι κάλος μπαμπάς με το να είναι δίπλα του και να τον αγαπάει και να του δίνει όλη του την προσοχή.

vasilopoulos-(8).jpg

«Έλεγα πάντα ότι ήθελα να κάνω τρεις κόρες και φανταζόμουν πάντα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε όταν είδα τον γιο μου να βγαίνει από τα σπλάχνα της μάνας του και είδα την πρώτη του ανάσα».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πως τη γνώρισα σε μια εφαρμογή γνωριμιών αλλά αναφέρθηκε και στο κατά πόσο είναι εύκολο να κάνει κάποιος καριέρα στην Αμερική.

«Δεν είναι ακατόρθωτο να κάνει ένας Έλληνας ηθοποιός καριέρα στην Αμερική αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι απόλυτα φυσικό στο Λος Άντζελες να κάνεις μια δεύτερη δουλειά και πολλοί κατακρίνονται».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved