Light: «Νομίζουν ότι θα φωνάζω, θα ρίχνω ξύλο»
Showbiz

Light: «Νομίζουν ότι θα φωνάζω, θα ρίχνω ξύλο»

Ο Light μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό και φυσικά για τη μουσική του. Διαβάστε εδώ μέρος της συνέντευξης του τράπερ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα ναρκωτικά που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά στο αν η μουσική τον έχει βοηθήσει.

  • Έχεις κάνει πολλά drugs;

Πειραματίστηκα. Έκανα λίγο rock 'η' roll lifestyle. Ήμουν λίγο έξαλλος. Κάποιες φορές λες «τι έχω ζήσει», αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω κάποιον να πάρει ναρκωτικά. Απλώς περιγράφω τη δική μου ιστορία. Ήταν κάτι που ακόμη κι αυτό με σμίλεψε στον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Ήταν μια φάση όμως και χαίρομαι που τελείωσε. Αν κάποιος διάβαζε αυτή τη συνέντευξη και είναι σε μια τέτοια φάση, θέλω να του πω ότι «πρέπει να ξέρεις πως αυτό χρειάζεται να έχει ημερομηνία λήξης». Ακόμη και όταν είσαι «μέσα», πρέπει να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να βγεις από εκεί. Εγώ ήξερα ότι περνάω μια φάση.

light-(2).jpg
  • Η μουσική σε βοήθησε φαντάζομαι.

Βρήκα αυτό στο οποίο ήμουν καλός από μικρή ηλικία.

  • Θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητά η εικόνα που έχει βγει προς τα έξω για εσένα;

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά -ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία- μου λένε μετά από λίγα λεπτά συναναστροφής πόσο διαφορετική εικόνα είχαν για μένα. Νομίζουν ότι θα φωνάζω, θα ρίχνω ξύλο. Έτσι μας παρουσιάζουν τα mainstream media δυστυχώς, και σίγουρα έχουν συμβάλει στην κακή εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τους rappers, είπε ο Light στο Down Town.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved