Νίκος Κακλαμανάκης: Η ζωή στην Κρήτη, η κόρη του και οι όμιλοι
Showbiz

Νίκος Κακλαμανάκης: Η ζωή στην Κρήτη, η κόρη του και οι όμιλοι

Ο Νίκος Κακλαμανάκης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη νέα του ζωή στην Κρήτη αλλά φυσικά και στην κόρη του.

  • Πώς προέκυψε η ζωή στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια;

Η σχέση μου με την Κρήτη ξεκινά από παλιά λόγω του πατέρα μου, που τη λάτρευε. Επίσης, το πρώτο μου μεγάλο μετάλλιο, που ήταν Ευρωπαϊκό OPEN ΄94, το κέρδισα στο Ηράκλειο. Σχετικά με τα τελευταία χρόνια η γυναίκα μου είναι από την Κρήτη και το παιδί μου γεννήθηκε επίσης εδώ.

  • Το να νιώθεις πως θέλεις να φτιάξεις έναν καλύτερο κόσμο έγινε πιο έντονο μετά τη γέννηση του παιδιού σου;

Ναι, ενώθηκε μία φιλοσοφία ζωής με μία ανάγκη ζωής πλέον. Ότι πρέπει να εξασφαλίσω έναν καλύτερο κόσμο για το παιδί μου. Είπα «θέλω να δημιουργήσω καλύτερες προϋποθέσεις για τους επόμενους που έρχονται». Διεκδικώ το δικαίωμα στην αλήθεια για τις τωρινές και τις επόμενες γενιές. Το δικαίωμα στο όνειρο της δικής μου ζωής το πέτυχα, εμένα σκοπός μου πλέον είναι το δικαίωμα στο όνειρο των άλλων.

kaklamanakis-(2).jpg
  • Αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο μπαμπάς της;

Την κάνει να αισθάνεται περίεργα, όμως βλέπω στα ματάκια της πως είναι περήφανη. Δεν της αρέσει να τη λένε «η κόρη του Κακλαμανάκη» όταν κάνει windsurfαισθάνομαι ότι την αγχώνει. Ούτε εμένα μου αρέσει να της λένε «να η επόμενη πρωταθλήτρια». Είναι άδικο και βαρύ για να το διαχειριστεί. Έχει πολύ καλή σχέση μετά θαλάσσια αθλήματα και την αγαπημένη της ενόργανη γυμναστική, όμως δεν θέλω να κάνει πρωταθλητισμό, μόνο αν είναι κάτι που πραγματικά θέλει η ίδια.

  • Τώρα πια τι είναι αυτό που γαληνεύει τη θάλασσά σου;

Εκτός από την άγρια θάλασσα και τα κύματα, είναι οι ομιλίες που κάνω κυρίως σε σχολεία και σε αθλητικά σωματεία. Μιλάω στα παιδιά και τους εφήβους σε μια προσπάθεια να τους εμπνεύσω. Να τολμήσουν το όνειρό τους ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες, χωρίς να διαπραγματεύονται τις αξίες τους, και να μην τα παρατούν ποτέ.

Επίσης, μέσα από βιωματικά παραδείγματα τους αναλύω μεταξύ άλλων τη διαχείριση της ήττας, της επιτυχίας και των φόβων, καθώς και πώς να μετατρέπουν το πρόβλημα σε ευκαιρία. Η πατρίδα μου είναι τα καταγάλανα νερά, ο ήλιος, ο άνεμος, τα κύματα, οι άνθρωποι που έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία και που αγωνίζονται παρά τις δυσκολίες για μια καλύτερη Ελλάδα. Σε αυτή την Ελλάδα οφείλω, είπε στο Down Town.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved