Εύη Καραγιάννη: Η νέα ζωή στην Καβάλα και η τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: Η νέα ζωή στην Καβάλα και η τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει

Μια νέα αρχή από εκεί που ξεκίνησαν όλα! Στη γενέτειρά της Καβάλα μετακόμισε πριν από έναν χρόνο η Εύη Καραγιάννη, αφήνοντας πίσω την πολύβουη Αθήνα, τα κοσμικά events αλλά και τις τηλεοπτικές προσκλήσεις.

Στο πατρικό της η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά απολαμβάνει την ηρεμία, τα ηλιοβασιλέματα και τις ανοιξιάτικες βόλτες.

Η πόλη των Φιλίππων είναι πλέον η νέα της βάση όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά, παρουσιάζοντας την εκπομπή «Με μια βαλίτσα στο χέρι» που προβάλλεται στο τηλεοπτικό κανάλι CenterTV.

  • Ήταν εύκολη η απόφαση να γυρίσετε στην Καβάλα;

Έπειτα από τριάντα πέντε χρόνια απουσίας ήταν συνειδητή. Έζησα στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στο εξωτερικό, έκανα μόντελινγκ, θέατρο, τηλεόραση και ήταν η κατάλληλη στιγμή να μετακομίσω.

Έχω μια υπέροχη ποιότητα ζωής, εργάζομαι με κέφι και φόντο ένα σκηνικό ατελείωτης ομορφιάς με τη θάλασσα μπροστά στο σπίτι μου. Το πιο ουσιώδες όμως, νιώθω πως ήρθα ακόμα πιο κοντά στον Θεό.

evi.jpg
  • Αλλά παραμένετε «Με μια βαλίτσα στο χέρι»!

Έτσι μου τα έφερε η ζωή, να ταξιδεύω συνέχεια από μικρή. Συνεχίζω τις περιοδείες με την παράσταση «Fragile» που έγραψα και πρωταγωνιστώ, παρουσιάζοντας παράλληλα μια ταξιδιωτική εκπομπή που προβάλλεται στο CenterTv της Καβάλας. Ευχαριστώ την πρόεδρο Εύα Πασαλίδου που μου έδωσε την ευκαιρία και με αγκάλιασε με θέρμη, καθώς και τους υπέροχους συνεργάτες μου.

  • Τι περιλαμβάνει το πρότζεκτ;

Επισκέπτομαι μοναστήρια, αρχαιολογικούς τόπους, δίνω βάση στον πρωτογενή τομέα και το επιχειρείν, συναντώ και συνομιλώ με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, καλλιτέχνες και ανθρώπους των Τεχνών και των Γραμμάτων.

  • Κάθε αρχή και δύσκολη;

Καθόλου! Το έχω ξανακάνει στην Αθήνα, μόνο που στούντιο ήταν το σπίτι μου και η εκπομπή είχε τίτλο «Με την Εύη».

  • Απολαμβάνετε τον ρόλο της παρουσιάστριας;

Μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο, η συνάντηση με διαφορετικές προσωπικότητες από όλους τους χώρους, μου αρέσει αυτό το κοντινό,

να ακούω και να μαθαίνω.

  • Από την Αθήνα τι σας λείπει;

Ο γιος μου ο Άνθιμος (Ανανιάδης) αλλά έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Βρίσκεται στην Ελλάδα, προετοιμάζει την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας του «The Greek job» με διάσημους χολιγουντιανούς πρωταγωνιστές. Μακάρι να έχει επιτυχία, και να σου πω και ένα μυστικό: ετοιμάζεται για το σίκουελ του φιλμ, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα!

  • Κάνατε ένα πέρασμα και εσείς.

Θέλησα διακριτικά να κάνω έναν μικρό ρόλο, έτσι για την τιμή των όπλων. Στα πλατό έγινε η τελευταία συνάντηση με τον πρώην σύζυγό σας Κώστα Βουτσά πριν πεθάνει. (Σιωπή) Ήταν η πιο δυνατή αγάπη της ζωής μου. Με τον Άνθιμο δεν υπάρχει μέρα να μην τον «έχουμε» κοντά μας.

kostas_boutsas_evi_karagiann.jpg
  • Φημολογείται πως σας έκανε πρόταση γάμου αμέσως μόλις σας γνώρισε.

Αλήθεια είναι. Έπαιζε στο «Ράδιο Σίτυ» και είδε μια αφίσα μου σε φωτογραφικό στούντιο της Θεσσαλονίκης. Ρώτησε για εμένα τον φωτογράφο και έπειτα του ζήτησε να με φέρει στην παράσταση το ίδιο βράδυ. Πήγαμε στο θέατρο, καθίσαμε πρώτη σειρά και στο φινάλε βγήκε με ένα καλάθι με λουλούδια και με έρανε με ροδοπέταλα, μπροστά στον κόσμο που χειροκροτούσε. Τα έχασα. Έπειτα πήγαμε όλοι μαζί για φαγητό.

  • Εκεί σας ζήτησε σε γάμο;

Σε ανύποπτο χρόνο, την ώρα που τρώγαμε, δήλωσε: «Εγώ την Εύη θα την παντρευτώ». Ξαφνιάστηκα. Γύρισα απότομα και του είπα: «Τις λες τώρα; Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας». Αλλά από εκείνη τη βραδιά δεν χωρίσαμε μέχρι που ανεβήκαμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

  • Ξαναφτιάξατε τη ζωή σας μετά το διαζύγιο;

Μετά τον Κώστα το κομμάτι της προσωπικής ζωής το κρατώ ερμητικά δικό μου. Αλλά ο έρωτας δεν σταματάει ποτέ, είναι ζωή.

Πηγή: Political

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved