Ελίνα Παπίλα: «Ουδείς υπεράνω κριτικής σε αυτή τη ζωή»
Showbiz

Ελίνα Παπίλα: «Ουδείς υπεράνω κριτικής σε αυτή τη ζωή»

Η Ελίνα Παπίλα, που παρουσιάζει την πολυσυζητημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί», μιλά για το πώς ένιωθε όταν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ ασχολούνταν με την πρεμιέρα της τη στιγμή που η ίδια είχε τη γλυκιά ανυπομονησία να βγει στον αέρα.

Επίσης αναφέρεται στις αλλαγές στην εκπομπή της αλλά και στη γεύση που της άφησε η σύντομη συνεργασία της με το Star.

  • «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1. Πώς νιώθεις στο νέο τηλεοπτικό σπίτι σου;

Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι στον ΑΝΤ1 και μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να κάνω κάτι που μου αρέσει τόσο πολύ. Ζω την κάθε στιγμή και «ρουφάω» όσο περισσότερα μπορώ από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ο ΑΝΤ1, από την πρώτη στιγμή, με αγκάλιασε και με φρόντισε σαν να είμαι χρόνια στο κανάλι.

  • Μέχρι να βγει στον αέρα η εκπομπή, καθημερινά πρωταγωνιστούσες στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ. Πώς ένιωθες;

Καταλαβαίνω απόλυτα πως ότι όταν μια εκπομπή ξεκινά εν μέσω της σεζόν, τραβάει τα βλέμματα πάνω της και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Παρόλο που θεωρώ ότι ήταν κάπως ανεξήγητο όλο αυτό, πιστεύω ότι αυτό το ενδιαφέρον αφορά τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά και όχι τόσο τους τηλεθεατές. Εγώ, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ένιωθα μια γλυκιά ανυπομονησία να βγούμε στον αέρα.

papila-1-(6).jpg
  • <Πιστεύεις πως ήταν αυστηρή η κριτική για εσένα και για την εκπομπή;

Κατ' αρχάς ουδείς υπεράνω κριτικής σε αυτή τη ζωή. Έχω την αίσθηση, όμως ότι κάποιες φορές η κριτική ήταν λίγο παραπάνω αυστηρή. Η δική μου στάση απέναντι σε κάθε κριτική είναι ότι αποτελεί μια ευκαιρία να κρατήσουμε κάθε ωφέλιμο στοιχείο της και να πετάξουμε ό,τι δεν χρησιμεύει.

  • Ποια ήταν η πρόκληση που σε έκανε να δεχθείς την πρόταση;

Γνωρίζοντας τους ανθρώπους που είναι οι στυλοβάτες αυτής της εκπομπής αισθάνθηκα αμέσως ότι θέλω να συνεργαστώ μαζί τους. Επίσης πάντοτε με γοήτευε η ζωντανή εκπομπή, μιας και στο ραδιόφωνο τόσα χρόνια κάνω πάντα ζωντανές εκπομπές.

  • Ποιος είναι ο στόχος σας;

Ο στόχος μας είναι να είμαστε μια ωραία, ζεστή παρέα για τους τηλεθεατές συζητώντας θέματα που μας απασχολούν και μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και μαθαίνοντας καινούργιες πληροφορίες για καταστάσεις που ενδεχομένως βιώνουμε. Θέλουμε να δημιουργούμε μια όμορφη τηλεοπτική ατμόσφαιρα με αισιοδοξία και θετική ενέργεια, με συνεντεύξεις αγαπημένων προσώπων, ψηφοφορίες τηλεθεατών, συζητήσεις με το κοινό και πολλές αυθόρμητες στιγμές.

THE-2NIGHT-SHOW-PAPILA(4).jpg
  • Είδαμε αλλαγή στην ώρα προβολής. Έχετε σχεδιάσει κι άλλες αλλαγές;

Οι αλλαγές που υφίσταται μια εκπομπή είναι πάντα για το καλύτερο. Κάθε αλλαγή γίνεται με σκοπό να εξυπηρετήσει τον στόχο που έχουμε όλοι μας ο οποίος είναι η επιτυχία της εκπομπής.

  • Στην επιλογή των συνεργατών είχες λόγο;

Αρχικά, έγιναν διάφορα δοκιμαστικά για να συμπληρωθεί η ομάδα της εκπομπής. Η ομάδα που τελικά δημιουργήθηκε αποτελείται από ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες ένα κοινό όραμα και μεταδίδουν θετική ενέργεια. Με τον Αντώνη Βλοντάκη, τον Γιώργο Λάγιο και τη Νεφέλη Μεγκ συζητάμε θέματα που μας αφορούν και μας προβληματίζουν, ενώ μοιραζόμαστε σκέψεις και προσωπικά διλήμματα τόσο μεταξύ μας όσο και με το κοινό. Όλοι μαζί αναζητούμε λύσεις και τρόπους που μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις με τους γύρω μας αλλά και με τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα όμορφο κλίμα συνεργασίας και πιστεύω ότι εμείς το έχουμε πετύχει, είπε η Ελίνα Παπίλα στη Real News.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved