Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω περάσει ολόκληρο μήνα με μηδέν χρήματα»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Έχω περάσει ολόκληρο μήνα με μηδέν χρήματα»

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό παραχώρησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος και μίλησε για διάφορα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει κατά καιρούς λόγω του επαγγέλματός του που δεν προσφέρει πάντα αυτό που λέμε… σιγουριά!

  • Όλα αυτά τα χρόνια στο επάγγελμα, έχετε αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες; Έχετε κληθεί να περάσετε διαστήματα χωρίς χρήματα;

Βεβαίως! Είμαι ηθοποιός στην Ελλάδα, τέτοιες περιόδους περνώ. Η αφραγκία συνώνυμο της ηθοποιίας! Κάνουμε ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα. Πέρα από το γεγονός πως ό,τι κάνεις πεθαίνει τη νύχτα που παίχτηκε, κάνουμε μια δουλειά για την οποία όλοι έχουν άποψη. Όλοι θα μπορούσαν να την κάνουν καλύτερα από εμάς. Μια δουλειά που δύο φορές το χρόνο είσαι άνεργος και κάθε φορά που ξεκινάς νιώθεις χαμένος. Και το κυριότερο και πιο δυσάρεστο: όλοι τη θεωρούν χόμπι! Δεν είναι όμως. Είναι επάγγελμα πολύ δύσκολο, πολύ ανταγωνιστικό, πολύ ψυχοφθόρο και οι άνθρωποι που το ασκούν πρέπει με κάποιον τρόπο να ζήσουν. Στην Ελλάδα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι ηθοποιοί που κατάφεραν να ζήσουν μόνο από την τέχνη τους.

1675196511796-548812002-Photo-by-Giorgos-Iliopoulos-in.jpg
  • Πόσα ήταν τα λιγότερα χρήματα που είχατε για να περάσετε το μήνα;

Μηδέν χρήματα!

  • Για ποια περίοδο μιλάτε;

Συνέβη ουκ ολίγες φορές τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ζήσαμε την κρίση, τα μνημόνια. Το να λες «όχι» ακούγεται ρομαντικό, αλλά το πληρώνεις κάποια στιγμή.

  • Και πώς αντιμετωπίσατε αυτή την κατάσταση;

Κάνοντας άλλες δουλειές.

  • Όπως;

Υπάλληλος σε κατάστημα με ρούχα, γραφίστας, φωτογράφος. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Έχω... σπουδάσει 100 πράγματα.

  • Τι θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι;

Αυτό το καλοκαίρι συναντιέμαι ξανά με τον αγαπημένο μου φίλο Γιάννη Δρακόπουλο, ύστερα από δώδεκα χρόνια, και μαζί με τον Κωνσταντίνο Γαβαλά, που είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ετοιμάζουμε περιοδεία με μια δική μου τρελή κωμωδία. Η χαρά είναι απερίγραπτη.

  • Πότε ξεκινάτε;

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιούνιο με περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως σας είπα, είναι μια τρελή κωμωδία που μιλά για την αντρική φιλία. Είναι τρεις κολλητοί φίλοι, ο καθένας διαφορετικός από τον άλλο, και ξαφνικά εμφανίζεται στη ζωή τους μια γυναίκα και γκρεμίζονται όλα! Στην ουσία αποκαθηλώνει με πολύ κωμικό τρόπο κάποια στερεότυπα για την αντρική φιλία και αποδεικνύει, για άλλη μία φορά, ότι είναι ανόητο να λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved