Έλενα Ασημακοπούλου: Ο χωρισμός με τον Μπρούνο, η αντίδραση της κόρης τους, η κατάθλιψη & η απόρριψη
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο χωρισμός με τον Μπρούνο, η αντίδραση της κόρης τους, η κατάθλιψη & η απόρριψη

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη απόψε (9/5) του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε από καρδιάς για όλα όσα την αφορούν. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγρια Γη», σε μία από τις πρώτες της συνεντεύξεις της μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για όλα. Παραδέχτηκε λοιπόν μεταξύ άλλων πως χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να επιστρέψει στη δουλειά καθώς είχε μείνει πολύ καιρό εκτός.

THE-2NIGHT-SHOW-ASHMAKOPOYLOY-(2).jpg

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ» είπε και συνέχισε: «Έμεινα έξι χρόνια εκτός δουλειάς, τα πρώτα χρόνια είχα αφοσιωθεί στην μικρή. Όταν δούλευα στην Ονειροπαγίδα, έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω τη δουλειά».

THE-2NIGHT-SHOW-ASHMAKOPOYLOY-(1).jpg

Λίγο αργότερα είπε: «Όταν το παιδί μου μεγάλωσε, ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα για να βρω δουλειά. Έφαγα πολλές απορρίψεις».

Ο χωρισμός με τον Τσιρίλο

Αναφερόμενη στο διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η Έλενα Ασημακοπούλου τόνισε: «Η κόρη μας πήρε καλά τον χωρισμό μας με τον Μπρούνο, στην αρχή ήταν λίγο περίεργα αλλά πάντα συζητούσαμε πολύ, έχει τρομερή ωριμότητα».

Με εξομολογητική διάθεση, η Έλενα Ασημακοπούλου τόνισε: «Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν είχα λυμένα τα προβλήματά μου, δεν είχα ούτε δουλειά αλλά ούτε και χρήματα στην άκρη. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μία θέση στην Άγρια Γη».

THE-2NIGHT-SHOW-ASHMAKOPOYLOY-(3).jpg

Μιλώντας για την καθημερινότητά της με την κόρη της αλλά και την απουσία του Μπρούνο Τσιρίλο αφού ζει στην Ιταλία, είπε:

«Ο Μπρούνο Τσιρίλο μένει στην Ιταλία μετά τον χωρισμό μας, αλλά έρχεται να δει την κόρη μας λίγες μέρες κάθε μήνα, το παιδί έχει προσμονή να τον δει. Έχει συνηθίσει λίγο».

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξη της Έλενας Ασημακοπούλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved