Παναγιώταρου: «Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν»
Showbiz

Παναγιώταρου: «Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν οριστικά και όπως έγινε γνωστό ο επιχειρηματίας την έχει κάνει unfollow στα social media και διέγραψε κοινές φωτογραφίες τους. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και ήδη μετακόμισε σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και μας έδειξε μέσα από ένα στόρι το υπέροχο σπίτι που θα μένει...

Ο Στάθης Σχίζας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου είπε: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;».

panagiotarou.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Η κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας την τσάκωσε σε φωτογράφιση για τη νέα συλλογή μαγιό και ρωτήθηκε για το unfollow του πρώην συντρόφου της.

Η Παναγιώταρου αρκέστηκε να πει στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά:

«Τα unfollow του Στάθη είναι μικροπρέπειες που δε με εκφράζουν»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved