Σωτήρης Καλυβάτσης: «Στην τηλεόραση λείπει 100% το χιούμορ»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Στην τηλεόραση λείπει 100% το χιούμορ»

Για όλους και για όλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστο περιοδικό ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε μάλιστα να αναφέρει ότι από την τηλεόραση λείπει σίγουρα το χιούμορ.

  • Θέλω να μου πεις αν έχεις βαρεθεί να απαντάς στην ερώτηση για το πώς είναι η σχέση σου με τον Αντώνη Κανάκη.

Και βαρέθηκα να με ρωτάνε και δεν έχει νόημα να με ρωτάνε γιατί κάποια πράγματα τελειώνουν. Από τότε που έληξε η συνεργασία μας έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι εξίσου περήφανος και χαρούμενος που τα έκανα, όπως είμαι και για το ΑΜΑΝ.

Η επιτυχία και η συνεργασία ήταν κάτι μοναδικό, και έτσι θα παραμείνει στο μυαλό και στην ψυχή μου. Μπορεί να μην έκανα μια τόσο μεγάλη επιτυχία μετά από το ΑΜΑΝ, αλλά δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Τότε κάναμε κάτι εντελώς νεανικό και καινούργιο, έκανε τον κύκλο του και μετά ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί.

kalivatsis.jpg
  • Παρακολουθείς την ελληνική σκηνή της κωμωδίας; Έχουμε αξιόλογους Έλληνες κωμικούς σήμερα;

Η κωμωδία υπάρχει στη χώρα μας από από τα αρχαία χρόνια. Πιστεύω ότι έχουμε μέσα μας ως λαός και το δράμα, και την κωμωδία, και το χιούμορ. Το χιούμορ μας είναι πιο περιγραφικό, δεν είναι φλεγματικό όπως των Άγγλων. Το κοινό δεν ξέρω αν στηρίζει την κωμωδία σαν τρόπο live διασκέδασης. Έχουν την αίσθηση ότι το stand up σημαίνει ότι ο κωμικός προσβάλλει τον κόσμο.

Η γενιά των καλλιτεχνών όπως ο Φισφής, ο Ρούμπος, ο Μακαλιάς, ο Ατζαράκης, και όλοι οι άλλοι που δεν έχω αρκετό χρόνο να αναφέρω, αλλάζει σιγά-σιγά αυτή την αντίληψη και φέρνει κόσμο στα live shows της.

  • Νιώθεις ότι στην τηλεόραση λείπει το χιούμορ;

Ναι, 100%. Δεν υπάρχει, και ό,τι υπάρχει ψαλιδίζεται. Σίγουρα στις σατιρικές εκπομπές που είναι σοβαρό θέμα, αλλά και σε επίπεδο σίριαλ, μια κωμωδία που να ξεκαρδιστείς δεν υπάρχει. Αν και η επικαιρότητα, που είναι τόσο αδυσώπητη, θα έπρεπε να ωθεί τους καλλιτέχνες να γράφουν κωμωδίες, στην πραγματικότητα υπάρχει τέτοια κοινωνική αμηχανία που συμβαίνει το αντίστροφο, είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στο Down Town.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved