Νίκος Γκέλια: «Πάντα ήθελα να μπορώ να ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα»
Showbiz

Νίκος Γκέλια: «Πάντα ήθελα να μπορώ να ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα»

Στο «Μαύρο Ρόδο» ψάχνει τον πατέρα και έρχεται αντιμέτωπος με τις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ο Νίκος Γκέλια, μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό.

  • Μετά από είκοσι έξι χρόνια, απέκτησες επιτέλους ελληνική ταυτότητα. Εκτός από το πρακτικό σκέλος υπάρχει και ηθική ικανοποίηση. Τι θα έλεγες σε κάποιον που βιώνει κάτι αντίστοιχο και βρίσκεται σε ένα διαρκές «περίμενε»;

Να κάνει υπομονή και πως τελικά θα γίνει. Ας ακολουθήσει τη γραφειοκρατία και θα βρεθεί λύση τελικά. Σίγουρα, πέρα από το πρακτικό κομμάτι, υπάρχει και το «ναι, ρε γαμώτο, επιτέλους!». Ωστόσο, ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με το ποιος είσαι. Απλώς νιώθεις ότι τα κατάφερες. Φυσικά, για κάποιους εξακολουθείς στην Ελλάδα να είσαι Αλβανός και στην Αλβανία Έλληνας.

  • Η πρώτη ψήφος σου μετράει ακόμα περισσότερο και αποτελεί «ηχηρή» δήλωση. Πώς αισθάνεσαι;

Αυτό θα το ζήσω πρώτη φορά και είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα. Πάντα ήθελα να μπορώ να ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα. Εδώ είναι η ζωή μου, εδώ εργάζομαι, εδώ φορολογούμαι. Κάθομαι και διαβάζω τις θέσεις όλων των κομμάτων και μελετάω προσεκτικά προκειμένου να αποφασίσω ποιο κόμμα θα εμπιστευτώ.

gkelia2.jpg
  • Εσύ τι δουλειές έχεις κάνει ως νέο παιδί προκειμένου να υποστηρίξεις το όνειρό σου στην υποκριτική;

Έχω «φάει» τα μπαρ και τις καφετέριες με το κουτάλι. Έχω δουλέψει μέχρι και μασέρ. Ο αγώνας αυτός έχει από πίσω ματωμένα χέρια, γι' αυτό και όταν έρχεται μια δουλειά την εκτιμώ εις διπλούν.

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχεις κάνει ποτέ σε αυτή τη δουλειά;

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από τις Κάννες όπου βρέθηκα με την ταινία «Xenia», με πήραν από το BBC. Για την ακρίβεια, με βρήκαν μέσω του σκηνοθέτη μου. Με ήθελαν για ένα ρόλο σε μια σειρά. Με είδε ένας σκηνοθέτης από τις Κάννες και με σκέφτηκε για το ρόλο αυτό. Τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν Μάρτιο κι εγώ είχα κλείσει θέατρο στην Ελλάδα μέχρι τον Απρίλιο και δεν πήγα. Ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία και είχα αλλιώς στο μυαλό μου το πώς σκέφτονται οι άνθρωποι, είπε ο Νίκος Γκέλια στο Down Town.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved