Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω παρουσία και του χρόνου στην τηλεόραση»
Showbiz

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω παρουσία και του χρόνου στην τηλεόραση»

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το αν θα τον δούμε τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν και για το εάν θα έκανε καθημερινό ξανά.

  • Φέτος σας είδαμε τηλεοπτικά στις σειρές «Εκτός υπηρεσίας» και «Κάνε ότι κοιμάσαι». Πώς ήταν η κάθε εμπειρία;

Δυστυχώς, το «Εκτός υπηρεσίας» για κάποιον λόγο δεν πήγε καλά και σταμάτησε λίγο άδοξα. Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση, δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Είχα την τύχη με το που τελείωσα με τα γυρίσματα να μπω στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Μετά τις «Άγριες Μέλισσες» είναι το αμέσως επόμενο σίριαλ που αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος και χαίρομαι που μου τον εμπιστεύτηκαν. Πρόκειται για εξαιρετική δουλειά στο σύνολό της, με υπέροχους συντελεστές και αγαπημένους συναδέλφους. Είμαι ευγνώμων που είμαι στη σειρά.

  • Του χρόνου θα σας δούμε τηλεοπτικά;

Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω παρουσία και του χρόνου στην τηλεόραση, αλλά πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι σχετικό, γιατί δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

  • Καθημερινή σειρά, όπως ήταν οι «Άγριες Μέλισσες», θα ξανακάνατε;

Ναι, αν πρόκειται για καθημερινή σειρά που θα μου φανεί πολύ ωραία ως δουλειά, βέβαια και θα θελήσω να είμαι μέρος της. Το καθημερινό έχει τη δυσκολία του, γίνονται οι σκηνές γρήγορα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αλλά είναι μια δουλειά που φυσικά θα ξαναέκανα.

  • Το θέατρο, ο κινηματογράφος ή η τηλεόραση έχει την πρώτη θέση στην καρδιά σας;

Δυστυχώς, δεν έχω κάνει πολύ κινηματογράφο, δυο-τρεις ταινίες, θα ήθελα να κάνω περισσότερο. Από το θέατρο ξεκίνησα, την τηλεόραση την έμαθα καλά πριν από λίγα χρόνια. Φυσικά, το θέατρο θα είναι πάντα σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί είναι πολύ μαγικό πράγμα. Ένας άνθρωπος που δεν είναι ηθοποιός και δεν έχει ανέβει στη σκηνή δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Άρα πρώτο είναι το θέατρο, δεύτερη η τηλεόραση, όταν έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μία καλή σειρά, όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ή οι «Άγριες Μέλισσες», και μετά το σινεμά.

  • Οι ρόλοι σας αυτή την περίοδο είναι δραματικοί, ωστόσο μας έχει μείνει αξέχαστος ο ρόλος που κάνατε στην κωμική σειρά «Άσφαιροι», που μιλούσατε σε ιδιαίτερη διάλεκτο. Πώς μαθαίνατε τα λόγια;

Ήταν μια εξαιρετική δουλειά οι «Άσφαιροι», που έπαιξε σε πολύ λάθος στιγμή. Ήταν πολύ μπροστά αυτή η σειρά, που αν παιζόταν σήμερα ένα σίριαλ με τέτοιου είδους χιούμορ θα είχε σίγουρα μεγαλύτερη επιτυχία. Εκεί έκανα έναν μπάτσο που δεν καταλάβαινες τι έλεγε. Μου είχε δώσει ο Ζήσης Ρούμπος το κείμενο στα ελληνικά και στη διάλεκτο αυτή, η οποία ήταν ένα συνονθύλευμα λέξεων, κάποιες τις ανακαλύπταμε και μόνοι μας. Είχε μέσα λαρισαϊκά, καρδιτσιώτικα, κρητικά, ποντιακά, και διάβαζα σαν τρελός για ένα καλοκαίρι για να τα μάθω.

  • Η κωμωδία είναι τελικά το δυσκολότερο είδος;

Ναι, η κωμωδία είναι το δυσκολότερο είδος, ξέρεις γιατί; Βλέπεις εκείνη τη στιγμή αν πιάνει αυτό που κάνεις! Αν κάνεις κωμωδία και δεν γελάσει ο θεατής, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Είναι πολύ άμεση η αντίδραση του κοινού και έχει πολλή δουλειά η κωμωδία, είπε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved