Δημήτρης Σέρφας: «Κάθε μέρα αναζητώ αυτό που θα με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο»
Showbiz

Δημήτρης Σέρφας: «Κάθε μέρα αναζητώ αυτό που θα με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο»

Ο Δημήτρης Σέρφας υποδύεται τον Άγγελο στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια.

Ο ηθοποιός, παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

  • Ο Άγγελος είναι ένας έφηβος που διαμορφώνει την προσωπικότητά του μέσα από τις εμπειρίες και τη συναναστροφή του με τους ανθρώπους γύρω του. Ποιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του ήρωά σου θαυμάζεις;

Θαυμάζω πολύ την ευγένεια αλλά και τη δοτικότητα του Αγγέλου. Ο ίδιος ενεργεί πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, θέλοντας να είναι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του καλά. Ωστόσο, η προσπάθειά του αυτή να επιδιώκει πάντα το καλύτερο για όλους τον μπλέκει πολλές φορές σε περισσότερες περιπέτειες, με προσωπικό κόστος για τον ίδιο.

  • Πόσο εύκολο ή δύσκολο θεωρείς ότι είναι να ενσαρκώνεις έναν νεαρό ήρωα που ζει και δραστηριοποιείται σε μια άλλη εποχή, τελείως διαφορετική από τη δική σου;

Δεν θα χρησιμοποιούσα τη λέξη «δύσκολο». Με την κατάλληλη καθοδήγηση όλα γίνονται πιο απλά. Το σενάριο αλλά και η σκηνοθεσία είναι ο μπούσουλας, ο οποίος με καθοδηγεί. Ευτυχώς είμαστε όλοι οι ηθοποιοί πολύ τυχεροί, γιατί συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προκειμένου να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που, κατά γενική αποδοχή, είναι πολύ επιτυχημένο.

  • Οι σχέσεις του Άγγελου με τους γονείς του έχουν περάσει επίσης διάφορες διακυμάνσεις. Πιστεύεις πως εν γένει οι σχέσεις παιδιών και γονέων έχουν αλλάξει μέσα στα χρόνια ή υπάρχουν παράμετροι που παραμένουν σταθερές;

Οι σχέσεις παιδιών και γονέων πάντα θα μαστίζονται από το γνωστό «χάσμα γενεών». Η οικογένεια είχε σε βάθος χρόνου συγκεκριμένη μορφή αλλά και πρότυπα. Με την πάροδο των χρόνων μπορεί αυτό να αλλάζει, αλλά αυτό που παραμένει και πρέπει να παραμένει σταθερό είναι η αγάπη. Η αγάπη πρέπει είναι η βάση όλων των σχέσεων, πόσο μάλλον των οικογενειακών.

  • Σε μια συνεργασία, τηλεοπτική, κινηματογραφική ή θεατρική, ποιο στοιχείο θεωρείς ότι είναι πιο σημαντικό για εσένα;

Το πιο σημαντικό για εμένα σε μια συνεργασία είναι ο σεβασμός. Σεβασμός στην προσωπικότητα αλλά και στην προσπάθεια του καθενός ξεχωριστά. Αν αποδέχεσαι και παράλληλα σέβεσαι τους συνεργάτες σου, παρά την κούραση και τα τυχόν προβλήματα που πιθανόν να εμφανίζονται, αν υπάρχει θετική διάθεση, η δουλειά μας γίνεται απολαυστική.

  • Ποια είναι τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον;

Παρά το γεγονός ότι είμαι ανικανοποίητος και καμιά φορά μπερδεμένος, όπως ακριβώς και ο Άγγελος Αντωνόπουλος, κάθε μέρα αναζητώ αυτό που θα με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, και μαθαίνω καθημερινά πώς θα το πετύχω αυτό μέσα από την προσωπική μου εξέλιξη αλλά και μέσα από τη δουλειά που έχω επιλέξει να υπηρετήσω, την υποκριτική, είπε ο Δημήτρης Σέρφας στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved