Πωλίνα: «Δεν έχω νέα του Γιώργου Μαρίνου και σέβομαι αυτή του την επιλογή»
Showbiz

Πωλίνα: «Δεν έχω νέα του Γιώργου Μαρίνου και σέβομαι αυτή του την επιλογή»

Η Πωλίνα μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε πολύ γνωστό περιοδικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε μια συνεργασία που την έχει σημαδέψει και αυτή δεν ήταν άλλη από εκείνη με τον Γιώργο Μαρίνο.

  • Θεωρείτε τον εαυτό σας ένα από τα πρώτα ποπ είδωλα της μουσικής;

Ποτέ μου δεν μπήκα στη διαδικασία να υποστηρίξω κάποιον τίτλο, αλλά ως χαμαιλέων, δοκιμάστηκα σε πολλά επίπεδα. Υπήρξα τραγουδίστρια σε γκρουπ, που ήταν μεγάλο σχολείο και με δίδαξε πολλά. Μετά δοκιμάστηκα σε μεγάλες πίστες, με υπέροχες ορχήστρες, λέγοντας classic ρεπερτόριο, σε μιούζικαλ, σε πολύ εμπορικές πίστες, όπως ο Διογένης με κορυφαία σχήματα, σε show σε σκηνές και τηλεοπτικά με την Κατιάνα Μπαλανίκα και τη Σόφη Ζαννίνου και φυσικά το πρώτο σχολείο, στη Μέδουσα, με τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαρίνο.

Εδώ μπορώ, να μιλάω ώρες ατέλειωτες, οπότε συνεχίζω με τη δισκογραφία και το αποκορύφωμα, τη συνεργασία μέσα στα χρόνια με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Θεατρικοί μονόλογοι,με την ομάδα της «Σπείρα σπείρα», κερδίζοντας το δυσκολότερο στοίχημα στην καριέρα μου.

polina.webp
  • Όπως αναφέρετε πράγματι η συνεργασία που σας έχει σημαδέψει πολύ ήταν αυτή με τον Γιώργο Μαρίνο. Τι θυμάστε από εκείνη την περίοδο; Έχετε νέα του σήμερα;

Δεν έχω νέα του και σέβομαι αυτή του την επιλογή... Για μένα ο Γιώργος θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα παράσημα στην δουλειά αυτή. Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Γιώργος είχε επίσης ένα περιβάλλον πολύ σημαντικό δίπλα του.

Όλο τον σημαντικό κόσμο της εποχής στα πόδια του. Όλοι περάσαν δίπλα από τον Γιώργο και υποκλίθηκαν. Δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο εκείνη την εποχή, αφού ήταν μοναδικός. Πρέπει να πω πως το ότι ανοίχτηκα στο θεατρικό μου κομμάτι και μπόρεσα να πω τις αλήθειες μου, υπεύθυνος ήταν ο Γιώργος. Ήταν μοναδικές οι στιγμές αυτές, είπε η Πωλίνα στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved