Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie

Την καθημερινότητα με την κόρη της απολαμβάνει η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαμά και κόρη είναι ένα με την όμορφη επιχειρηματία να φροντίζει να είναι στο πλευρό της κάθε στιγμή της ημέρες ακόμη κι αν πρέπει να την παίρνει μαζί της παντού.

1678397202752-707181667-synatsaki-(4).jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται φωτογραφίες της κόρης της μέσα από τα social media και αυτή τη φορά μας έδειξε πώς κάνει color matching μαζί της στην πιο όμορφη elevator selfie.

Δες τη φωτό στη gallery

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πρόσφατα εξέφρασε τις σκέψεις της μέσα από βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

synatsaki-(1).jpg

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε βίντεο ενός λεπτού με την κόρη της, γράφοντας σε αυτό: «Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι.

Η χαρά μου έρχεται μέσα από εκείνη. Και άρα εγώ; Που είμαι τώρα; Ποια είμαι; Είμαι ανάμεσα σε ένα πριν χωρίς εκείνη και ένα τώρα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να την αφήσω δυο ώρες να κάνω κάτι για μένα. Κι αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι είναι “αυτό το κάτι για μένα”, που θα με ευχαριστούσε τώρα. Είδα όμως κάπου στο Ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Κι εμείς… θα το ξαναβρούμε το ροζ μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved