Δικηγόρος Χρηστίδου: «Στη συνέντευξη του Μαραντίνη ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια»
Showbiz

Δικηγόρος Χρηστίδου: «Στη συνέντευξη του Μαραντίνη ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια»

Ο κ. Δημήτρης Γίτσας, δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό, ο οποίος αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του.

Ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν θέλω στην παρούσα φάση να μιλήσω για κάτι συγκεκριμένο. Στην χθεσινή συνέντευξη ειπώθηκαν πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Η ρύθμιση των θεμάτων επικοινωνίας διατροφής και επιμέλειας των τέκνων γίνεται με το αρχικό συμφωνητικό και δυο δικαστικές αποφάσεις, αυτό είναι το πλαίσιο που τηρούμε και με αυτό προχωράμε. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι κάποιες κέρδισε και κάποιος έχασε, δεν είναι μια προσωπική αντιδικία αλλά αφορά τα τέκνα.»!

sissi-(3).jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το εξής, με βάση τις δικαστικές αποφάσεις προκύπτει ότι οι δυο γονείς έχουν το ίδιο επίπεδο ζωής και με αυτό πορεύονται και συνεισφέρουν, επειδή είναι ισότιμοι, στις ανάγκες των τέκνων και στον παρόντα χρόνο δεν δίνεται συνεπιμέλεια στον κ. Μαραντίνη γιατί υπάρχουν διαφωνίες των γονέων.

xristidou.jpg

Με βάση το τελευταίο δικαστήριο είμαστε σε καθεστώς επιμέλειας της κα. Χρηστίδου. Ο δικαστής ζήτησε να ακροαστεί τα παιδιά, άκουσε τα παιδιά κι έβγαλε μια απόφαση. Δεν είμαστε ότι θα καταθέσουμε κάποια αγωγή, θα δούμε ποιες ενέργειες θα κάνουμε. Νομίζω ότι η κα. Χρηστίδου κάνει το καθήκον της σαν γονέας και θέλει το καλύτερο των παιδιών της. Το χρηματικό έχει λυθεί και προχωράει. Το ποσό αυτό αφορά τα τέκνα τους κι όχι την Σίσσυ Χρηστίδου.

sissi-(1).jpg

Ο κάθε γονέας δίνει τα χρήματά του που πάνε στα παιδιά του, είναι σημαντικό να το σημειώσω αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά και κλείνοντας δήλωσε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι γνωστό ότι η άλλη πλευρά έχει κλιμακώνει την κατάσταση αυτή».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της Σίσσυς Χρηστίδου στο παρακάτω απόσπασμα από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved