Γιωργής Τσουρής: «Είναι δύσκολο να κάνεις καθημερινή σειρά, είναι πολύ σκληρό»
Showbiz

Γιωργής Τσουρής: «Είναι δύσκολο να κάνεις καθημερινή σειρά, είναι πολύ σκληρό»

Ο Γιωργής Τσουρής παραδέχεται ότι το καθημερινό σίριαλ έχει μεν τις δυσκολίες του, αλλά... θα το ξανάκανε.

Είναι ένα από τα τρία ξαδέρφια που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει όταν μετακόμισαν στον «Πλάτανο» και μιλά για το συγκινητικό αντίο στη σειρά της ΕΡΤ1 αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια που σχηματίστηκε εξαιτίας της.

Επίσης μιλά για την ζωή του και το πώς είναι σήμερα μετά από την παρουσία του στην τηλεόραση.

  • Έχοντας πλέον την εμπειρία του καθημερινού, πόσο εύκολα θα αποφασίζατε να μπείτε ξανά σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς;

Φέτος ήμουν στο καθημερινό για άλλη μία σεζόν και ήμουν και σε μια εβδομαδιαία σειρά, όπου οι ρυθμοί είναι πολύ διαφορετικοί. Είναι δύσκολο να κάνεις καθημερινή σειρά, είναι πολύ σκληρό. Αν θα το έκανα ξανά; Θα το έκανα. Αν το προτιμώ; Δεν το προτιμώ. Προτιμώ την καλύτερη συνθήκη μιας εβδομαδιαίας σειράς - όλοι οι ηθοποιοί την προτιμούν. Όμως πρέπει να βάλω έναν αστερίσκο.

Είναι πολύ μεγάλο σχολείο το καθημερινό σίριαλ και με έκανε πολύ πιο ετοιμοπόλεμο ως ηθοποιό, μου έδωσε τρομερά εργαλεία, απίστευτη ετοιμότητα και αντανακλαστικά, τα οποία μου είναι χρήσιμα και στην τηλεόραση, και στο θέατρο, και στον κινηματογράφο.

tsouris.webp
  • Πώς είναι η ζωή έχοντας πλέον παιδιά και ζώντας την πραγματικότητα που ζουν όλοι οι γονείς;

Είναι μια άλλη πραγματικότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το φορτίο που μου αναλογεί δεν το επωμίστηκα όσο θα έπρεπε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, γιατί μετά την πανδημία έγινε ένα ντόμινο, όπου πολλά πράγματα έμειναν να εκκρεμούν και βρέθηκα υπερφορτωμένος με τρελά ωράρια. Οπότε ουσιαστικά ήταν η σύζυγός μου που έβαλε πλάτη σε αυτό το στάδιο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα συμμετέχω πολύ περισσότερο και πολύ πιο πρακτικά από εδώ και πέρα.

  • Τέταρτη σεζόν για το θεατρικό σας έργο, τα «170 τετραγωνικά».

Ναι, ξεκίνησε τον Οκτώβριο στο Ιλίσια Βολανάκης, ήταν να πάει για ένα μήνα, δώσαμε παράταση και μετά ήταν τέτοια η εισροή θεατών, που φτάσαμε να μετακομίσουμε στο θέατρο Ιλίσια και να παίζουμε μέχρι τις 28 Μαΐου. Είναι ένα έργο που μιλά για τις οικογενειακές σχέσεις. Έχει στον πυρήνα δυο αδελφές οι οποίες διαφωνούν για μια κληρονομιά και σύντομα το πράγμα γίνεται πολύ πιο συναισθηματικό. Έχει σασπένς και θα ήθελα να πιστεύω ότι στο τέλος ο θεατής παίρνει ένα μήνυμα σε σχέση με το πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε τα οικογενειακά μας τραύματα, είπε ο Γιωργής Τσουρής στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved