Αναστασία Τσιλιμπίου: «Πολλές φορές τα σχόλια στα social media με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση»
Showbiz

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Πολλές φορές τα σχόλια στα social media με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου που φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο γεγονός ότι θέλει να είναι και την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση, μετά και το τέλος δηλαδή της σειράς του Alpha, στην οποία υποδύεται την Μυρτώ αλλά και στο πόσο επηρεάζεται από τα σχόλια που γράφονται για εκείνη στα social media.

  • Κάθε δουλειά, είτε τηλεοπτική είτε θεατρική, προφανώς φτιάχνει μια προσωρινή οικογένεια.

Αυτή είναι η ομορφιά στη δουλειά μας που κρύβει όμως και ένα δυσάρεστο, καθώς αυτή η οικογένεια εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή χάνεται. Αλλά είναι ωραίο που δημιουργούνται φιλίες και στενές σχέσεις που κρατούν για πάντα. Σίγουρα είναι ευχάριστο να δουλεύεις με μια καλή παρέα και μια δεμένη ομάδα δημιουργώντας ένα εξίσου ωραίο αποτέλεσμα.

  • Έχει τύχει να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κάποια σχόλια που διαβάσατε στα social media;

Πλέον τα social είναι τόσο εύκολο να τα χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε και ο καθένας λέει αυτό που θέλει χωρίς να σκέφτεται πολλές φορές τον αντίκτυπο που έχει το σχόλιό του στον άλλο. Ωστόσο, επειδή κάνω και τη συγκεκριμένη δουλειά, προσπαθώ να φιλτράρω σωστά όσα διαβάζω και να μην επηρεάζομαι.

tsilimpiou-(1).jpg

Παρ’ όλα αυτά, πολλές φορές με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και με έχουν στεναχωρήσει. Απλώς προσπαθώ να μην τα υπολογίζω τόσο και να θυμάμαι πάντα ότι η σημαντική άποψη, αυτή που αξίζει να ακούω, είναι των ανθρώπων που έχω γύρω μου και εκτιμώ.

  • Η σειρά ολοκληρώνεται φέτος, οπότε θα κάνετε ένα διάλειμμα ή θα συζητήσετε για κάτι νέο;

Φυσικά και θέλω να είμαι και του χρόνου στην τηλεόραση. Ανυπομονώ για τον επόμενο ρόλο που θα ενσαρκώσω. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται από δημιουργία και έντονη αναζήτηση, οπότε ανυπομονώ για το τι θα μου φέρει το μέλλον, είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved