Γιορτή μητέρας: «Ωδή» στη μητρότητα από 4 επώνυμους Έλληνες – Μιλούν με συγκίνηση στο gossip-tv
Showbiz

Γιορτή μητέρας: «Ωδή» στη μητρότητα από 4 επώνυμους Έλληνες – Μιλούν με συγκίνηση στο gossip-tv

Γιορτή της μητέρας σήμερα και το gossip-tv έχει τη χαρά να φιλοξενεί γλυκές και συγκινητικές δηλώσεις από τέσσερις επώνυμους και πολύ ενεργούς μπαμπάδες για τις γυναίκες που έχουν στο πλευρό τους, για τις γυναίκες εκείνες που έδωσαν τη μάχη τους, ψυχική και σωματική για να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Είναι δύσκολο να είσαι μαμά ευτυχισμένη αν στο πλευρό σου δεν έχεις ανθρώπους να σε σέβονται και να εκτιμούν τον καθημερινό σου αγώνα και «βράχος» σε αυτό στέκεται ο άνθρωπος εκείνος που ακούγοντας και μόνο τη λέξη «μαμά» λυγίζει και μιλά για την σύντροφό του με τα πιο ζεστά, ειλικρινή και τρυφερά λόγια.

«Γίνεται θάλασσα, γίνεται μάνα Γη, που χωράνε όλα μέσα στην αγκαλιά της», θα πει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ενώ ο Μάριος Αθανασίου θα χαρακτηρίσει τη μάνα «ηρωίδα». «Με γοητεύει ο ρόλος των μαμάδων γιατί καταφέρνουν τα πάντα», θα πει.

Από την άλλη ο Δημήτρης Μακαλιάς μας συγκινεί πολύ με τη φράση του: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της μάνας» ενώ ο Ιωάννης Απέργης υπόσχεται πως μαζί με τα παιδιά του, θα κάνει πάντα χαρούμενη την Κατερίνα του!

Βαγγέλης Αλεξανδρής - Ηθοποιός

giorti-mhteras-(1).jpg

Στο ρόλο της μητέρας θαυμάζω περισσότερο… Το απύθμενο μέγεθος που αποκτά, ξαφνικά, η γυναίκα.
Γίνεται θάλασσα, γίνεται μάνα Γη, που χωράνε όλα μέσα στην αγκαλιά της.
Έτοιμη να συγχωρέσει και να αγαπήσει, αρκεί να βλέπει το παιδί και κατ΄ επέκταση την οικογένειά της ευτυχισμένη.

Η ευχή που της χαρίζω για τη γιορτή της μητέρας… Της εύχομαι, με το φως της να νικάει όλα τα σκοτάδια γύρω μας... Πάντα!!!

Η πιο συγκινητική εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι… Η πρώτη εικόνα, μία ώρα μετά την γέννηση του Νικόλα. Τους είδα αγκαλιά στην κρεβατοκάμαρά μας, να κοιτάζονται μεταξύ τους και μέσα από έναν κλαυσίγελο μεγάλης συγκίνησης.... θαύμαζαν ο ένας τον άλλον. Όπως το θαύμα της φύσης.

Μάριος Αθανασίου – Ηθοποιός

giorti-mhteras-(2).jpg

Στο ρόλο της μητέρας θαυμάζω περισσότερο… Κάθε ήρωας έχει κάποια χαρακτηριστικά, ξέρεις όλοι οι ήρωες δεν είναι ίδιοι. Κάποιοι έχουν δύναμη, κάποιοι αντοχή, άλλοι είναι προστατευτικοί, άλλοι πετάνε, άλλοι κολυμπάνε… Νομίζω ότι έτσι είναι και οι μαμάδες. Κάθε ηρωίδα είναι διαφορετική. Αυτό το χαρακτηριστικό που πάντα με γοητεύει είναι ότι μπορούν να κάνουν πολλά πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να έχουν τη δυνατότητα να τα φέρνουν όλα εις πέρας. Ίσως με μια μεγαλύτερη δόση θυσίας που υπάρχει μέσα σε αυτό γιατί οι μητέρες σε σχέση με τους πατεράδες έχουν μεγαλύτερο ποσοστό θυσίας της προσωπικής τους ζωής για να μπορούν να ανταπεξέλθουν. Το κάνουν βέβαια με χαρά και αγάπη για τα παιδιά τους αλλά θυσιάζουν πολλά περισσότερα από τους άνδρες.

Η ευχή που της χαρίζω για τη γιορτή της μητέρας… Να είναι πάντα δυνατή, να έχει το σθένος να ανταπεξέλθει σε ό, τι είναι αυτό που πρόκειται να έρθει και να μπορέσει κάποια στιγμή να απολαύσει ό, τι έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα

Η πιο συγκινητική εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι… Πιο συγκινητική εικόνα από την έλευση του πρώτου παιδιού δεν έχω. Όταν η μεγάλη μας κόρη είχε έρθει στον κόσμο ήταν η πιο συγκινητική στιγμή, ξαφνικά τρεις άνθρωποι γίναμε ένα. Ήμουν μπροστά και το έζησα!

Ιωάννης Απέργης – Ηθοποιός

giorti-mhteras-(6).jpg



Στο ρόλο της μητέρας θαυμάζω περισσότερο… ότι μπορεί και τα καταφέρνει όλα και δεν κουράζεται ποτέ!

Η ευχή που της χαρίζω για τη γιορτή της μητέρας… Να είναι πάντα υγιής γιατί χαρούμενη θα την κάνουμε εγώ και τα παιδιά μας!

Η πιο συγκινητική εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι… Όταν έφευγα για παράσταση και με αποχαιρέτησαν στην πόρτα και ξαφνικά καθώς πάω να φύγω ο γιος μου είπε «πρότσε(χ)ε μπαμπάκα» εκεί κόπηκαν τα πόδια μου!

Δημήτρης Μακαλιάς – Ηθοποιός και παρουσιαστής

giorti-mhteras-(5).jpg

Στο ρόλο της μητέρας θαυμάζω περισσότερο… Δεν μπορώ να ξεχάσω ούτε δευτερόλεπτο από τη διαδικασία της γέννας. Τόσο την πρώτη φορά όσο και τη δεύτερη. Είναι μια εμπειρία συγκλονιστική, υπερβατική από όλες τις πλευρές. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της μάνας.

Η ευχή που της χαρίζω για τη γιορτή της μητέρας… Να είναι πάντα έτσι δοτική και αληθινή σε ό,τι της φέρνει η στιγμή. Να μην κρύβεται και να μην κρύβει τα συναισθήματα της. Την αγαπάμε και την θαυμάζουμε για όλα όσα μας προσφέρει. Της εύχομαι να παραμείνει όπως είναι και να μην αλλοιωθεί από την κούραση και τις υποχρεώσεις που φέρνει η μητρότητα.

Η πιο συγκινητική εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι… Την έζησα πριν μερικές ημέρες… Ήταν η πρώτη φορά που κοιμηθήκαμε ταυτόχρονα όλοι μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Κατάκοποι μετά από μια γεμάτη ημέρα, ξαπλώσαμε να πούμε ιστορίες. Και λίγο μετά ξυπνάω και τους βλέπω και τους 3 αγκαλιά να κοιμούνται με αγαλλίαση και ευτυχία. Μια ανάσα, μια αναπνοή. Μια γεμάτη αγκαλιά ευτυχίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved