Γιάννης Ρώτας: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του αδελφού του Στάθη Ψάλτη
Showbiz

Γιάννης Ρώτας: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» του αδελφού του Στάθη Ψάλτη

Κηδεία Γιάννη Ρώτα: Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ρώτα, αδερφό του αξέχαστου, Στάθη Ψάλτη.

Ο Γιάννης Ρώτας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 8 Μαΐου προκαλώντας θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Γηροκομείο Αθηνών ενώ η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

Να σας θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μας ενημέρωσε ότι πέθανε ο Στάθης Ρώτας.

«Μόλις πληροφορήθηκαμε από το Γηροκομείο Αθηνών, όπου πριν λίγα χρόνια είχαμε μεταφέρει με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ τον προσφιλή μας συνάδελφο και αδελφό του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρωτα, ότι έφυγε ξαφνικά από την ζωή...

Ο συμπαθής μας φίλος, ταλαιπωρημένος μετά τον θάνατο του Στάθη, έζησε τα τελευταία χρόνια στο Γηροκομείο Αθηνών όπου τον πρόσεχαν ιδιαίτερα.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Γιάννη».

1683889343417-149300454-rotas.jpg

Η εκπομπή, Το Πρωινό βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Ρώτα και μίλησαν με την ανιψιά του ηθοποιού και κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, η οποία ήταν συγκινημένη.

«Θα θυμάμαι την παιδική του ψυχή, ήταν πολύ καλός ο θείος μου. Δυστυχώς έφυγε. Από την οικογένειά μας μόνο εγώ έμεινα. Δεν είχε παιδιά, μόνο εμένα. Με είχε σαν παιδί του. Είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου και αυτό ήταν που… κατέπεσε γρήγορα από την στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου. Είχε επηρεαστεί γενικά από την απώλεια του πατέρα μου, γιατί ήταν πολύ αγαπημένοι. Ο ένας στήριζε τον άλλον», είπε η Μαρία Ψάλτη.

giannis-rotas-kidia.jpg

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved