Γιορτή της μητέρας: Ελένη Χατζίδου στο gossip-tv: «Τη μητρότητα απλά τη βιώνεις,αυτή είναι η μαγεία»
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Ελένη Χατζίδου στο gossip-tv: «Τη μητρότητα απλά τη βιώνεις,αυτή είναι η μαγεία»

Γιορτή της μητέρας: Μαμά δεκάδων ταχυτήτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Ελένη Χατζίδου με την ίδια να απολαμβάνει όσο τίποτα τη μητρότητα.

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 όταν μαζί με τον σύντροφό της, Ετεοκλή Παύλου υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους. Ένα απίθανο μικρό μωράκι που με το χαμόγελό του σκόρπισε την ευτυχία στο ζευγάρι.

xatzidou-(3).jpg

Καθημερινά η μικρή Μελίτα κάνει περήφανους τους γονείς της με την Ελένη να είναι παρούσα σε όλες τις στιγμές της. Είναι εργαζόμενη μαμά, όμως είναι από εκείνες που πάντα θα σταθούν στο πλάι των παιδιών τους με όποιο τρόπο, με όποια θυσία και με όποια δική της παραγκωνισμένη ανάγκη.

Γιατί η μητρότητα για την Ελένη Χατζίδου όπως θα πει στο gossip-tv είναι μαγεία!

«Κλέβοντας» λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της η Ελένη Χατζίδου μας μιλά και κάνει την πιο γλυκιά και συγκινητική εξομολόγηση για τη μητρότητα με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

Αρκεί να ξυπνήσουμε μαζί

Τι ευχή περιμένεις να ακούσεις από το Μελιτακι σου για Γιορτή της Μητέρας ;

«Είναι αυτές οι στιγμές, οι μοναδικές και απερίγραπτες που δεν μπορώ να σου εξηγήσω με λόγια κάτι που θα ήθελα να ακούσω, μάλλον γιατί δεν υπάρχουν λόγια να χωρέσουν τόση αγάπη.

Αρκεί να ξυπνήσουμε μαζί να κάνουμε αγκαλίτσες ,να την φροντίσω άλλη μια ημέρα, να φάμε το πρωινό μας, να γκρινιάξει και να κλάψει για οτιδήποτε θέλει να πει αλλά δυσκολεύεται ακόμα και μετά να έρθει στην αγκαλιά μου να χαλαρώσουμε μαζί. Να την φροντίσω ακόμα μια ημέρα..

Αν είχες την δυνατότητα να ακούσεις την κόρη σου να σε περιγράφει σε κάποιον άλλον τι πιστεύεις θα έλεγε για σένα;

«Πολλές φορές τα παιδιά λένε διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τον ακροατή και με το τι θέλουν να μοιραστούν την συγκεκριμένη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας θα είμαι πάντα η μανούλα της και θα κάνω τα πάντα για να είναι καλά και όταν μιλάει για εμένα ακόμα και αν δεν είναι όλα όπως εγώ θα ήθελα να ακούσω, θα την κατανοώ.
Εύχομαι μόνο να νιώθει αυτό το φτερούγισμα στο στομάχι που έχουμε όταν μιλάμε για την μανούλα μας και να έχει αυτό το συναίσθημα ευτυχίας και αγάπης».

Ποια είναι η συμβουλή που έχεις κρατήσει εσύ από την μαμά σου και θες οπωσδήποτε να την μεταφέρεις στην κόρη σου;

«Τις καλύτερες συμβουλές της η μητέρα μου ,μου τις έδωσε με την στάση ζωής που είχε και έχει μέχρι σήμερα, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή με όσα συνεπάγεται αυτό, θετικά και αρνητικά. Αυτή είναι η συμβουλή της, η στάση ζωής της και θα προσπαθήσω να την μεταδώσω στην μικρή μου με υπομονή και με πίστη γιατί ξέρω ότι μπορεί να γίνει καλύτερη και από την γιαγιά και από την μαμά!»


Τι σημαίνει τελικά να είσαι μαμά;

«Πολυδιάστατη έννοια, πολύπλοκη και σχεδόν αναπάντητη και ορθώς αν θες την γνώμη μου γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε τα πάντα, ας αφήσουμε την μητρότητα προστατευμένη στον μανδύα του ανεξήγητου γιατί συνήθως εμείς οι άνθρωποι πασχίζουμε να ερμηνεύσουμε τα πάντα ώστε να τα κατανοήσουμε.
Δεν χρειάζεται να ερμηνεύουμε τα πάντα, κάποια πράγματα όπως τη μητρότητα απλά τη βιώνεις και αυτή είναι η μαγεία της».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved