Γιορτή μητέρας: Μαριάννα Τουμασάτου στο gossip-tv:«Η κόρη μου είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχω καταφέρει»
Showbiz

Γιορτή μητέρας: Μαριάννα Τουμασάτου στο gossip-tv:«Η κόρη μου είναι ό,τι πιο σπουδαίο έχω καταφέρει»

Γιορτή της μητέρας: Δεν υπάρχει ούτε μια φορά που στο άκουσμα αυτών που λέει να μη με καθηλώσει. Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ίσως η μοναδική περίπτωση γυναίκας και μάνας που θα έπρεπε οι απόψεις της να ακούγονται πιο συχνά, πιο δυνατά και να λαμβάνει από όλους μας ένα ειλικρινές χειροκρότημα.

Πρόσφατα την άκουσα να παίρνει θέση για το πού η κοινωνία τοποθετεί μια μητέρα. Με συγκλόνισε και τα λόγια της ήταν «γροθιά» στο απόστημα που πρέπει να σπάσει!

toumasatou-(5).jpg

«Η κοινωνία βάζει πιο πολλά όρια στις γυναίκες και στις μητέρες ακόμα παραπάνω. Εδώ πέρα λένε, αν έχεις παιδί να κάτσεις σπίτι σου. Γιατί ρε μεγάλε να κάτσω σπίτι; Για να μεγαλώσεις το παιδί σου. Γιατί μοναχή μου το έκανα; Ότι τι; Για αυτό παλιά είχαν αποστάσεις οι μπαμπάδες με τα παιδιά τους. Γιατί ο μπαμπάς ήταν αυτός που φέρνει τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύει κι η μαμά τρέχει για τα υπόλοιπα και κάνει άλλο κουπί. Όχι μαζί στο κουπί και στο έξω και στο μέσα», ήταν τα λόγια της.

Με άγγιξε βαθιά η τοποθέτηση της και ήθελα πολύ με αφορμή τη σημερινή ημέρα να πει δυο λόγια για το πώς εκείνη βιώνει τη μητρότητα.

toumasatou-(6).jpg

Ήταν Ιανουάριος του 2011 όταν έφερε στον κόσμο το κορίτσι της, ένα κορίτσι που μεγαλώνει μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον με στιγμές που σίγουρα θα έχει να θυμάται με χαμόγελο και χαρά!

Αν είχες την δυνατότητα να ακούσεις την κόρη σου να σε περιγράφει σε κάποιον άλλον τι πιστεύεις θα έλεγε για σένα;

«Πραγματικά δεν ξέρω. Θα ήθελα όμως να ακούσω πως θεωρεί ότι είμαι μια καλή μαμά και πως με αγαπάει»

toumasatou-(9).jpg

Τι ευχή περιμένεις για τη Γιορτή της μητέρας από τη Χρυσηίδα;

«Το «σ΄ αγαπώ» της μου είναι αρκετό! Ευτυχώς δεν μου το στερεί, μου το λέει πολύ συχνά και είμαι καλυμμένη»

Τι σημαίνει να είσαι μαμά;

«Είναι ό, τι πιο σπουδαίο έχω καταφέρει στη ζωή μου. Καμιά φορά ακούγεται λίγο ρατσιστικό. Υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν ή για κάποιο λόγο δεν έχουν παιδί οπότε σε όποιον θέλει να έχει παιδί είναι ό, τι πιο σπουδαίο»

Ποια είναι η συμβουλή που έχεις κρατήσει από τη μητέρα σου και θέλεις να μεταφέρεις στη δική σου κόρη;

«Να προσέχει και να αγαπάει τον εαυτό της»

Η εικόνα που δεν ξεχάσεις ποτέ και που πάντα σε συγκινεί;

«Νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι λιγότερο ή περισσότερο συγκινητικό από τις στιγμές μας. Είναι οι αγκαλιές της, είναι ο τρόπος που μου μιλάει, ο τρόπος που αισθάνεται ασφάλεια όταν είμαι κοντά της. Είναι όλα πολύ συγκινητικά, δε νομίζω ότι υπάρχει παιδί που να μην συγκινεί τη μαμά του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved