Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: Πούμπουρας – Καμπούρη: Υπέροχα στιγμιότυπα με τις οικογένειες τους!
Showbiz

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: Πούμπουρας – Καμπούρη: Υπέροχα στιγμιότυπα με τις οικογένειες τους!

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας σήμερα και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  του Σάββα Πούμπουρα με την σύζυγο του αλλά και της Δέσποινας Καμπούρη με την οικογένειά της είναι μοναδικά! 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα, Δέσποινα Καμπούρη έχει μιλήσει δημόσια για την υπέροχη οικογένειά της.

kabouri-(6).jpg

Παρά τις δεκάδες υποχρεώσεις της ίδιας αλλά και του συζύγου της, προτεραιότητα έχει πάντα η οικογένεια για αυτό και φροντίζουν πάντα να είναι μαζί, είτε στην πρωτεύουσα κάνοντας βόλτες είτε οργανώνοντας μικρές αποδράσεις. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην πρόσφατη απόδρασή τους στις Σπέτσες.

Η ευτυχισμένη οικογένεια απόλαυσε την καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών και πέρασε απολαυστικές στιγμές στο νησί.

Δες φωτογραφίες

Στην καρδιά της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο Παλλάς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Σάββα Πούμπουρα με την σύζυγό του, Αρετή.

poumpouras-(1).jpg

Ο Σάββας Πούμπουρας άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πέρασε μια όμορφη βραδιά στο θέατρο. Τις εντυπώσεις «έκλεψε» η γοητευτική σύζυγος του παρουσιαστή με την υπέροχη εμφάνισή της, η οποία έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού τους μένοντας στο σπίτι και στηρίζοντας τον σύζυγό της σε κάθε του βήμα! Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι το 2019 απέκτησε την πρώτη του κόρη, Κύνθια.

Δες φωτογραφίες

«Εμείς μεγαλώσαμε διαφορετικά, με γονείς που έκαναν το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που είχαν. Δεν μπορούμε να ζητάμε τα ρέστα από τους γονείς μας, γιατί τόσα ήξεραν και τόσα έκαναν. Εμείς είμαστε το εξελιγμένο μοντέλο τους. Αγαπώ τους γονείς μου, είναι εκείνοι που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, ένας ευγενικός, δοτικός, μαζεμένος άντρας. Και είναι αυτά που θέλω να περάσω και στην κόρη μου. Ναι, περνάω πολύ χρόνο με την κόρη μου. Το απολαμβάνω και θέλω να ξεκουράζω και τη μάνα της. Πρέπει να τις αποφορτίζουμε λιγάκι. Σίγουρα δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τον ρόλο τους γιατί η μάνα είναι μάνα. Εξού και το παιδί φωνάζει πρώτο «μαμά»!», έχει πει ο παρουσιαστής για την οικογένειά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved