Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη! Η «πληρωμένη» απάντησή της: «Sorry, που σας το χαλάω»
Showbiz

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη! Η «πληρωμένη» απάντησή της: «Sorry, που σας το χαλάω»

Σε καινούργιο σπίτι μετακόμισαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι θέλησε να αλλάξει σπίτι καθώς ο μικρός μεγαλώνει και αποφάσισαν να βρουν ένα μεγαλύτερο σπίτι και να το φτιάξουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν.

Αυτό το διάστημα είναι στη φάση της μετακόμισης με το τεράστιο σπίτι να γεμίζει σιγά σιγά με όμορφα έπιπλα, διακοσμητικά ενώ υπό κατασκευή είναι το υπέροχο παιδικό δωμάτιο για το οποίο η Ιωάννα θέλει να βρει, όπως είδαμε σε προηγούμενο story της, την πιο όμορφη ταπετσαρία!

touni-metakomisi.jpg

Μάλιστα ήδη η Ιωάννα Τούνη έχει ανεβάσει τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο σπίτι που ναι μεν είναι άδειο και ακόμα η ίδια έχει τόσο δρόμο μπροστά της, όμως θέλει να το φτιάξει όσο θα ήθελε.

Τι ήταν όμως αυτό που την έκανε έξαλλη;

Δημοσίευμα ανέφερε πως πια το σπίτι τους δεν έχει ούτε τζακούζι, ούτε κήπο και πως πλέον δεν ζουν στη χλιδή! Φυσικά η Ιωάννα δεν το άφησε αναπάντητο.

«Κάτι ακόμα. Γιατί είστε κακούληδες; Γιατί αυτό; Λοιπόν, προς ενημέρωση, δεν ξέρω, όσων θέλουν να χαρούν με κάτι που δεν υπάρχει, το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας, το οποίο είναι υπό κατασκευή και δεν είναι ακόμη έτοιμο. Αυτό. Μας κάνει; Roof garden, τζακούζι, το σπίτι είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεοκοπήσαμε, αν αυτό ελπίζατε. Sorry που το χαλάω ε;» απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved