Δέσποινα Βανδή: Έκανε γυμναστική με τον μέλλοντα γαμπρό της, Αλέξανδρο και έριξε το TikTok
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Έκανε γυμναστική με τον μέλλοντα γαμπρό της, Αλέξανδρο και έριξε το TikTok

Διαφορετικό είναι το αποψινό Σάββατο 13/5 για τη Δέσποινα Βανδή αφού το J2US προβλήθηκε χτες βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha λόγω Eurovision.

Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και αυτό βεβαίως χρειάζεται θυσίες. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δεν παραλείπει ποτέ τις προπονήσεις της και ο προσωπικός γυμναστής της δεν είναι μάλλον καθόλου ελαστικός μαζί της.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος ως γνωστόν έχει σχέση με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στα νότια προάστια ενώ αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η Δέσποινα Βανδή πήγε για να κάνει την προπόνηση της και μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο μαζί με τον Αλέξανδρο μέσα από το TikTok.

Δείτε μερικές εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Όπως θα δείτε στο εν λόγω υλικό η Δέσποινα Βανδή είναι ξεθεωμένη από την προπόνηση ενώ ο σύντροφο της κόρης της, Μελίνας και προσωπικός της γυμναστής την παροτρύνει να συνεχίσει.

Δείτε το βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον μέλλοντα γαμπρό της:

ΟΑλέξανδρος Πολυχρονιάδης είχε μιλήσει για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα. Ο ίδιος είπε αρχικά: «Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού. Δεν θα με ενδιέφερε κάτι τηλεοπτικό. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω πολλές δουλειές»!

Όσον αφορά τον έρωτά του με την 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη ανέφερε: «Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πολύ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved