Γιορτή της μητέρας-Ήρα Κατσαντώνη: «Ραγίζει καρδιές» η κόρη της Ελπίδας μετά την άτυχη εγκυμοσύνη
Showbiz

Γιορτή της μητέρας-Ήρα Κατσαντώνη: «Ραγίζει καρδιές» η κόρη της Ελπίδας μετά την άτυχη εγκυμοσύνη

Γιορτή της μητέρας: Πάνε μόλις λίγες εβδομάδες από την ημέρα που η Ήρα Κατσαντώνη βίωνε τη μεγαλύτερη τραγωδία που που θα μπορούσε να βιώσει μία υποψήφια μητέρα, χάνοντας το παιδί που κυοφορούσε για οκτώ ολόκληρους μήνες. 

Η κόρη της Ελπίδας, η οποία περίμενε πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, το πρώτο της παιδί, είχε αποκαλύψει μέσα από ένα πραγματικά συγκλονιστικό ποστ την τραγική κατάληξη της προχωρημένης εγκυμοσύνης της και ενώ λαχταρούσε να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, η Ήρα Κατσαντώνη είχε γράψει στη λεζάντα μιας ασπρόμαυρης φωτογραφίας μέσα από το μαιευτήριο:

«21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».

Σήμερα, η ίδια γυναίκα βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη ψυχής να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες του κόσμου χρόνια πολλά, κάνοντας βέβαια ιδιαίτερη αναφορά και στις μητέρες που τα παιδιά τους «τούς επισκέφτηκαν για λίγο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο νέο της ποστ το οποίο «στόλισε» με μία υπέροχη φωτογραφία. Απεικονίζεται η ίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, έχοντας στην αγκαλιά της τη μητέρα της, Ελπίδα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες του κοσμου! Στις μανουλες μου εχουν τα παιδια τους, στις μανουλες που εχασαν τα παιδια τους, στις μανουλες που τα παιδια τους τους επισκεφτηκαν για λιγο, στις μανουλες που ιοθετησαν τα παιδια τους και σε ολες τις γυναικες που νιωθουν μανουλες. Σας αγαπω και σας εκτιμω ολες!».

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved