Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη - Το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Στο νοσοκομείο η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη - Το πρόβλημα υγείας

Περιπέτεια με την υγείας της έχει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο και με βάση τα όσα έγραψε, πέρασε αρκετά δύσκολα.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της στο κρεβάτι του νοσοκομείου κι έγραψε στη λεζάντα: "Με βλέπω και με απαθανατίζω πρώτη φορά μετά από τρεις μέρες που ήμουν "απέναντι" και τη γλίτωσα στο "και πέντε". Αυτό πόνεσε πολύ! Η ζωή άλλωστε δεν είναι δίκαιη. Υγεία σε όλους!".

Η ίδια δεν θέλησε να ενημερώσει για το τι ακριβώς της συνέβη όπως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά.

Δες την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CsL89kqIOUX

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα αλλά εδώ και καιρό έχει αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη έμειναν μαζί για περίπου 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος αποτελεί και την απόλυτη προτεραιότητά τους.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιχνίδι, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε δηλώσει για τη σύζυγό του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

https://www.instagram.com/p/CY0odLqIT-g

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved