Γιορτή της Μητέρας - Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Eδώ στη γη αλλά και στον ουρανό ψηλά»
Showbiz

Γιορτή της Μητέρας - Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Eδώ στη γη αλλά και στον ουρανό ψηλά»

Γιορτή της μητέρας: Σήμερα γιορτάζουν οι μανούλες και από το πρωί της Κυριακής 14/5 το timeline του Instagram έχει «πλημμυρίσει» από συγκινητικά λόγια, τρυφερές ευχές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σίσσυ Χρηστίδου που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Στις εικόνες βλέπουμε τόσο την ίδια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όσο και τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε γράφει:

«…εδώ στη γη αλλά και στον ουρανό ψηλά..

Να είμαστε δυνατές κορίτσια μου..
..γιατί στη ρίζα μας, αυτή είναι η μόνη δύναμη που υπάρχει.. η πρώτη, η πιο γενναία και η πιο αληθινή.
Η δύναμη που κάνει τα αδύνατα δυνατά και τα μικρά μεγάλα..
..και οποία άλλη δύναμη χρειαστούμε, από τη δύναμη της μάνας μας την αντλούμε..
Μείνε δυνατή.. ❤️»

Δείτε τις εικόνες που μοιράστηκε:

Mε αφορμή τη γιορτή της μητέρας, ο μεγάλος της γιος Φίλιππος-Ραφαήλ, θέλησε να εκφράσει και δημόσια την αγάπη του προς τη μητέρα του δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν. Τη φωτογραφία αυτή αναδημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο δικό της προφίλ γράφοντας, «Σε αγαπώ από εδώ ως το άπειρο».

1684091875210-762117201-sisi2.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε το πρωί της 14ης Μαίου:

«Χρόνια Πολλά. Χρόνια Πολλά στις μανούλες. Είναι η αγαπημένη μου γιορτή…» ανέφερε η παρουσιάστρια που πριν έναν περίπου χρόνο έχασε τη δική της μητέρα.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Θέλω να σου πω χρόνια πολλά γιατί είσαι μια από τις καλύτερες μαμάδες που έχω γνωρίσει και θέλω να σου δώσω και μια αγκαλιά και ένα φιλί» με την παρουσιάστρια να απαντά, «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα ανάγκη αυτό».

«Πείτε χρόνια πολλά στις μανούλες σας εσείς που τις έχετε ακόμα, να τα λέτε αυτά», πρόσθεσε λίγο μετά η Σίσσυ Χρηστίδου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved