Ήβη Αδάμου: Η καθημερινότητα με την κόρη της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
Showbiz

Ήβη Αδάμου: Η καθημερινότητα με την κόρη της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η Ήβη Αδάμου μίλησε για τον άνδρα της ζωής της, Μιχάλη Κουϊνέλη, την κόρη τους, Ανατολή – Νεφέλη, τον λόγο που δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

Αρχικά ανέφερε για τον Μιχάλη Κουϊνέλη: «Συνοδοιπόρος και ό,τι άλλο ξεκινά με συν. Από συν ξεκινά και η λέξη συναίσθημα. Για μένα ο Μιχάλης είναι όλα τα συναισθήματα. Καρμική σχέση. Όλοι αλλάζουμε πραγματάκια για τις σχέσεις που έχουμε, είτε τις ερωτικές, είτε τις φιλικές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε τον εαυτό μας. Εγώ αυτό χαίρομαι. Ότι είμαι με τον Μιχάλη όλα αυτά τα χρόνια, αλλάξαμε σίγουρα και οι δύο πράγματα, ειδικά μετά το παιδί, αλλά παραμένουμε ο εαυτός μας. Ο εαυτός που αγάπησε ο ένας στον άλλον από την αρχή».

adamou-(10).jpg

Και αποκάλυψε στην εφημερίδα Real Life: «Η κόρη μας σημαίνει τα πάντα και κάθε συναίσθημα. Η Ανατολή είναι για εμάς το όνομά της. Η Ανατολή μας. Η Ανατολή της χαράς μας, της συγκίνησής μας, μία νέα αρχή σε μία ζωή ως γονείς. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την αγάπη που νιώθουμε. Ό,τι και να πω θα μοιάζει φτωχό. Ανακαλύπτουμε κάθε ημέρα πόσο όμορφη και γεμάτη γίνεται η ζωή με ένα παιδί και πώς, ακόμη και με τις δυσκολίες, το άγχος και την κούραση, ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά τα σβήνουν όλα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, είπε: «δεν είναι κάτι που αποκλείουμε. Θα δείξει στα επόμενα χρόνια».

adamou-(11).jpg

Για την καθημερινότητα με την κόρη της, τόνισε: «Κάνουμε πολλά. Ζωγραφίζουμε, πάμε για ποδηλασία, σε παιδότοπους, πάρκα, προσπαθούμε να κάνουμε ταξίδια μαζί της να γεμίζει εικόνες. Παίζουμε επιτραπέζια. Τη βάφω, με βάφει! Πολλές φορές την παίρνω μαζί μου σε πρόβες ή στο στούντιο.

Νομίζω ότι ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι γίνεται (όταν μας βλέπει κάπου). Σίγουρα χαμογελά και χαίρεται, τραγουδά. Στο μέλλον και μεγαλώνοντας θα έχει πιο πολλές απορίες, που είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε για να τις λύσουμε».

Και αποκάλυψε: «Έχουμε αποφασίσει, όπως λέει και ο Μιχάλης, να μην παντρευτούμε ποτέ, για να μην χωρίσουμε ποτέ. Δεν ξέρω, θα το δούμε. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι για την οικογένεια που δημιουργήσαμε και με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γάμος είναι το παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

adamou-(14).jpg

Τέλος, η νεαρή καλλιτέχνιδα ανέφερε πως ο έρωτας είναι ένα από τα πράγματα που της φέρνει ισορροπία. «Νομίζω ότι όλους μας ανεβάζει, μας φτιάχνει τη διάθεση, μας δίνει δύναμη. Χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια για να μείνει ζωντανός, αλλά το συναίσθημα που σου χαρίζει είναι μοναδικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved