Η βάφτιση της κόρης Σιγούρου-Αρώνη, η νονά Ζήνα Κουτσελίνη και η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της
NDP photo agency
Showbiz

Η βάφτιση της κόρης Σιγούρου-Αρώνη, η νονά Ζήνα Κουτσελίνη και η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

H Ζήνα Κουτσελίνη βάφτισε την κόρη του Σπύρου Σιγούρου και της Μαίρης Αρώνη, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες.

Η μικρή βαφτίστηκε Δέσποινα - Ελένη και θα την φωνάζουν Δελένια όπως αποκάλυψε η νονά της, η οποία επέλεξε ένα μάξι ροζ κρουαζέ φόρεμα για το μυστήριο.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχτηκαν συγγενείς, φίλους και συνεργάτες στο κτήμα που πραγματοποιήθηκε η βάφτιση.

vaftisi-koris-sigourou-aroni-(3).jpg

Η Ζήνα συνοδευόταν από την κόρη της Έμμα και τον σύζυγό της και τον Αντώνη Παπασταθόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2002, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη τους.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη και ο Σπύρος Σιγούρος βάφτισαν την κόρη τους, περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα τους πρόσωπα στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις Αφίδνες και τις εντυπώσεις έκλεψε η νονά Ζήνα Κουτσελίνη με το ροζ κρουαζέ φόρεμά της.

Το ζευγάρι απέκτησε την κόρη του τον Νοέμβριο του 2022 και η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στην εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα και με δάκρυα στα μάτια είχε πει ότι θα είναι η νονά της μικρής.

Δείτε στιγμιότυπα από την παραμυθένια βάφτιση της κόρης της Μαίρης Αρώνη και του Σπύρου Σιγούρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved