Σοφία Φιλιππίδου: «Δεν έκανα λεφτά. Στο θέατρο δεν βγάζεις και στην τηλεόραση δεν είχα μεγάλο κασέ»
Showbiz

Σοφία Φιλιππίδου: «Δεν έκανα λεφτά. Στο θέατρο δεν βγάζεις και στην τηλεόραση δεν είχα μεγάλο κασέ»

Για όλους και για όλα μίλησε η Σοφία Φιλιππίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστή εφημερίδα.

Η γνωστή ηθοποιός και δημιουργός μίλησε μεταξύ άλλων για το αν είναι στη λίστα με τις καλοπληρωμένες ηθοποιούς και αν έβγαλε χρήματα από το θέατρο και την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της.

  • Αυτή η κωμική σας πλευρά που γνωρίσαμε μέσα από τα σίριαλ υπάρχει;

Υπάρχει, αλλά αν ακολουθούσα μόνο αυτό, σήμερα κάθε μέρα θα έπρεπε να τρέχω στο θέατρο, θα παίζαμε τρεις φορές το ίδιο έργο, θα έπρεπε να κάνω πάλι το ίδιο πράγμα, να πάμε περιοδείες και γενικώς να βγάζουμε λεφτά. Και η δραματική πλευρά το ίδιο είναι. Μόνο που η δραματική πλευρά στο πλαίσιο ενός κράτους που σε παίρνει, σε θεοποιεί και σε βάζει στο Εθνικό είναι ήσυχη, πιο ήρεμη. Παίζεις δυο μήνες, πας στην Επίδαυρο, παίρνεις τα εύσημα, ξεκουράζεσαι. Ποιος δεν αγαπάει να τον αγαπάει το κράτος; Εγώ, όμως, νομίζω δεν με αγαπάει το κράτος.

filippidou.jpg
  • Γιατί το λέτε αυτό;

Γιατί δεν είχα ποτέ αυτή την πολυτέλεια. Έπρεπε να αγωνίζομαι συνέχεια να φύγω από την τάξη μου, να δώσω αγώνα κοινωνικό και πολιτικό με τη ζωή μου και το έργο μου, και να φτάσω με τις σπουδές μου, τη μελέτη μου, τον αγώνα μου και την καθημερινή μου δουλειά τους άλλους που ήταν εκεί εκ των προτέρων. Κάποιοι πρέπει να γεράσουμε για να μας αποδεχτούν και κάποιους το κράτος τούς αποδέχεται από 19 χρονών.Έχω κάνει τόσο πολλές επιτυχίες, που πραγματικά θα έπρεπε να έχω λύσει το θέμα αυτό. Γιατί από 19 χρονών που εμφανίστηκα δεν έχω κάνει ποτέ κάτι το οποίο να είναι κατώτερο ή μέτριο.

  • Βγάλατε, όμως, χρήματα;

Όχι, δεν έβγαλα λεφτά. Γιατί στο θέατρο δεν βγάζεις λεφτά και στην τηλεόραση δεν είχα κασέ μεγάλο. Έκανα μόνο guests και όχι καλοπληρωμενα. Φανταστείτε να έπαιζα όλα τα σενάρια που μου στέλνανε πόσο κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και ίσως και καταθλιπτική θα ήμουνα εάν έκανα 20 χρόνια κάθε μέρα τηλεόραση. Πώς θα έβρισκα τον εαυτό μου; Πού θα ’βρισκα τη χαρά μου; Πότε θα μελετούσα, πότε θα έγραφα, πότε θα διάβαζα, πότε θα ερωτευόμουνα; Θα ήμουν στο τρελοκομείο τώρα. Θα ήμουν βαριά άρρωστη. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν όλοι αυτοί. Ούτε ποτέ συζήτησα για χρήματα ούτε ποτέ με ενδιέφερε να πω πόσο κάνω. Και δεν ξέρω και πόσο κάνω. Ούτε ξέρω τι λεφτά παίρνουν οι άλοι και δεν με ενδιαφέρει, είπε η Σοφία Φιλιππίδου στην Αυγή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved