Κατερίνα Μαούτσου: «Έχω σπουδάσει πιάνο και ακορντεόν και τραγουδάω πάντα στο θέατρο»
Showbiz

Κατερίνα Μαούτσου: «Έχω σπουδάσει πιάνο και ακορντεόν και τραγουδάω πάντα στο θέατρο»

Η Κατερίνα Μαούτσου υποδύεται τη Νατάσα Στεργίου, το πρώτο  όνομα στη μαρκίζα του νυχτερινού κέντρου του Θέμη Καστρινού στο Μαύρο Ρόδο.

Η ηθοποιός μιλά σε συνέντευξή της για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σπουδές που έχει κάνει εκτός του θεάτρου!

  • Είναι η δεύτερή σας δουλειά στην τηλεόραση και έχετε δηλώσει πως τη φοβόσασταν ως μέσο.

«Δεν ξέρω αν είναι το πιο ταιριαστό ρήμα. Σίγουρα δεν μου ήταν κάτι οικείο, και μεγάλωσα με το να ονειρεύομαι το θέατρο. Δεν είχα ονειρευτεί να παίξω στην τηλεόραση. Ούτε σαν παιδί έβλεπα τόσο πολύ τηλεόραση. Αλλά είναι ένα μέσο έκφρασης της τέχνης και αυτό, και μπορεί να είναι και μαγικό. Αυτό βλέπω εκ των υστέρων».

  • Οπότε τώρα που συμμετέχετε στο «Μαύρο Ρόδο» αλλάξατε γνώμη για αυτήν;

«Νομίζω ότι τα πράγματα δεν έρχονται και δεν αλλάζουν τελείως ξαφνικά στις ζωές των ανθρώπων. Μάλλον είναι πιο καθορισμένα απ’ ό,τι θα θέλαμε και απ’ ό,τι νομίζουμε. Με την έννοια ότι το καθετί είναι επακόλουθο του προηγούμενου. Δεν θα σας πω ότι ξαφνικά ξύπνησα εφέτος, έκανα τηλεόραση, άλλαξαν τα πάντα μέσα στο μυαλό μου και θέλω τώρα να κάνω μόνο τηλεόραση για την υπόλοιπη ζωή μου. Απλά συνεχίζω να ονειρεύομαι και να δουλεύω. Και εύχομαι να είμαι τυχερή κάι να βρίσκω τον χώρο και τον τρόπο για να εκφράζομαι. Όπως στάθηκα τυχερή με την εφετινή τηλεοπτική εμπειρία μου».

maoutsou2.jpg
  • Στην ηρωιδα σας τι αγαπήσατε;

«Αρχικά, αυτό που αγάπησα είναι η γυναίκα η μόνη μέσα στη νύχτα. Είναι αυτή η φιγούρα η τόσο γνώριμη από μύθους, ταινίες και βιβλία. Είναι η γυναίκα που φοράει τα στρας, γίνεται όμορφη και βγαίνει στην πίστα για να διασκεδάσει τον κόσμο, και πρέπει να είναι καλά, να τραγουδήσει μέ ό,τι και αν της έχει συμβεί νωρίτερα, όπως και αν είναι ψυχολογικά και σωματικά. Αυτό για μένα έχει κάτι πολύ σκληρό. Όταν λέω ότι με γοητεύει η γυναίκα στη νύχτα εννοώ ότι με γοητεύει η σκληρότητα που αυτό έχει. Ότι σε αυτήν καθρεφτίζεται ένα τεράστιο κομμάτι της νοσηρότητας του κόσμου μας, των πραγμάτων που πολεμάμε. Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεται, τι μπορεί να της έχει συμβεί, αυτή πρέπει να ανέβει στην πίστα και να διασκεδάσει-παρηγορήσει τους θαμώνες.

maoutsou3.jpg

Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα, σίγουρα περισσότερο στους καλλιτέχνες. Απλά για τις δικές μου αναφορές, γιατί είμαι πολύ συνδεδεμένη και αγαπώ τη λαϊκή μουσική, έχει κάτι πολύ σκληρό και ταυτόχρονα πολύ αληθινό η γυναίκα αυτή που παλεύει μέσα σε αυτόν τον δύσκολο και κατ’ εξοχήν ανδρικό κόσμο».

  • Η δική σας σχέση με το τραγούδι ποια είναι;

«Πάντα υπήρχε το τραγούδι στο σπίτι μας. Έχω σπουδάσει πιάνο και ακορντεόν και τραγουδάω πάντα στο θέατρο. Το τραγούδι στη ζωή μου έχει τρομερά καθημερινό ρόλο. Πολύ προσωπικό», είπε η Κατερίνα Μαούτσου στο Βήμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved