Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Η καλύτερη συνεργασία μου είναι η… επόμενη»
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Η καλύτερη συνεργασία μου είναι η… επόμενη»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υποδύεται την Ιουλία στην καθημερινή σειρά του Mega, η Γη της Ελιάς.

Η ηθοποιός μιλά σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό για τις συνεργασίες της, την πορεία της και άλλα!

  • Από τα διεθνή catwalks και τις δουλειές ως μοντέλο, σε συνεργασίες με την ιταλική τηλεόραση. Πώς προέκυψαν όλα αυτά στη ζωή σας;

Δεν ξέρω... Ή μάλλον τώρα πλέον καταλαβαίνω πως ήταν η διαδρομή για να φθάσουμε στο σήμερα, στο παρόν, στο εδώ. Γενικά εγώ αντιλαμβάνομαι τη ζωή σαν ένα ταξίδι με σταθμούς, που ανάλογα με την επιλογή που κάνεις, είτε κατεβαίνοντας στον επόμενο σταθμό είτε συνεχίζοντας στο ίδιο τρένο, η εξέλιξή σου ως άνθρωπος δεν σταματάει ποτέ.

Εμένα η επαγγελματική μου πορεία είχε πολλούς σταθμούς κι έχει ακόμα, γιατί έτσι είναι κι η φύση της δουλειάς μου. Προκύπτουν όχι τυχαία σίγουρα, είναι η ανάγκη σου να κάνεις πράγματα, να είσαι δημιουργικός ώσπου να αισθανθείς ότι ανήκεις κάπου. Νομίζω ότι πέρα από την αγάπη, μια επίσης κινητήριος δύναμη που μας ωθεί στο να κάνουμε πράγματα, είναι η ανάγκη μας να νιώσουμε την αποδοχή αυτού που πραγματικά είμαστε.

  • Ποια είναι η πιο σημαντική συνεργασία που έχετε κάνει;

Συνηθίζω να λέω η επόμενη... αυτή που έρχεται. Αλλά προσπαθώ να σταματήσω να σκέφτομαι το μετά και να νιώσω πραγματική ευγνωμοσύνη για το τώρα. Αυτή η στιγμή που ζω τώρα, είναι η πιο σημαντική.

  • Από αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές και από αυτή τη γεμάτη ζωή τι κρατάτε περισσότερο; Ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που πήρατε;

Συνεχίζω νά παίρνω μαθήματα, αυτά δεν σταματούν ποτέ! Ένα προτέρημα, που δεν είχα σε καλό βαθμό κι έχω βελτιώσει πολύ, είναι η υπομονή! Πάντα ήμουν πειθαρχημένη αλλά η υπομονή μου εύκολα... υπέκυπτε. Έχω ένα έντονο συναίσθημα ειδικά μέσα μου κι αν νιώσω ότι με αδικείς δεν μου το αναγνωρίζεις, πληγώνομαι πολύ και λειτουργώ εν θερμώ, είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Τύπος TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved