Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έτσι «έκλεισε» τη συμφωνία για τη Γη της Ελιάς
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Έτσι «έκλεισε» τη συμφωνία για τη Γη της Ελιάς

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της ενώ εξήγησε και το πώς πήρε τον ρόλο της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς.

  • Διαβάζοντας δηλώσεις σας, έπεσα σε ένα απόσπασμα που αναφέρει ότι ο Αλ Πατσίνο σάς είχε πει «Είσαι μια ζωντανή τραγωδία και πολύ όμορφη ως τραγωδία»! Είναι το ωραιότερο σχόλιο που σας έχουν κάνει;

Καταλαβαίνω πως το λέτε, ειδικά αν λάβουμε υπόψη και την Αντιγόνη του Σοφοκλή. Βέβαια, στον χώρο μου εμείς η ηθοποιοί ξορκίζουμε λίγο το βάρος της ιστορίας που κουβάλάει το όνομά μας μέσω του επαγγέλματος. Λόγω του ονόματός μου στο εξωτερικό έχω λάβει πολύ ωραία σχόλια κι από τον Sorrentino αλλά και από τον Paolo Virz που ήταν ο πρώτος Ιταλός σκηνοθέτης που συνεργάστηκα για το πρώτο μου τηλεοπτικό διαφημιστικό.

Πιστεύω από τους ανθρώπους με τους οποίους δεν ευδοκίμησε η συνεργασία πήρα τα πιο χρήσιμα σχόλια, συμβουλές, μικρές ήττες, οι «αποτυχίες» που νιώθω πολύ ευγνώμων που βίωσα γιατί τελικά ήταν μικρές επιτυχίες. Προσπάθειες λέγονται και είναι μέσα στο ταξίδι της ζωής. Εύχομαι να μη σταματήσουν ποτέ…

kouloukakou-(2).jpg
  • Ήταν μεγάλη απόφαση το να επιστρέψετε στην Ελλάδα;

Δεν θα το έλεγα. Από τη στιγμή που η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από το κάδρο. Εξάλλου πάντα διατηρούσα ζωντανή τη σύνδεσή μου και την επαφή μου με την Ελλάδα, λόγω της οικογένειάς μου και γιατί αγαπώ τη χώρα μου. Απλώς τώρα τα κατάφερα, ήρθε η σωστή στιγμή.

  • Ο ρόλος στη «Γη της Ελιάς» πώς προέκυψε;

Μου προτάθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος της Ιουλίας από τον Ανδρέα Γεωργίου και στην πορεία το συζήτησα με τη Βάνα Δημητρίου κι έδεσε το γλυκό, είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο Τύπος TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved