Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ήμουν από τα τυχερά παιδιά στην πορεία της δουλειάς μου»
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ήμουν από τα τυχερά παιδιά στην πορεία της δουλειάς μου»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ανήκει στις ηθοποιούς της γενιάς της που υπήρξαν τυχερές καθώς δουλεύει διαρκώς από την ημέρα που αποφοίτησε από τη δραματική σχολή.

Έχει παίξει σε μεγάλες θεατρικές σκηνές από το Εθνικό και το «Λαμπέτη» έως το «Βρετάνια», αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές («Η ζωή της άλλης», «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», «Η πολυκατοικία») με μεγάλη επιτυχία.

«Ήμουν από τα τυχερά παιδιά στην πορεία της δουλειάς μου. Πριν τελειώσω τη σχολή, δεν βρέθηκα ποτέ, μα ποτέ, χωρίς δουλειά. Κάθε χρόνο δούλευα.

roumelioti.JPG

Αυτό για μένα έχει να κάνει πολύ όχι μόνο με την ικανότητα, αλλά και με την τύχη, γιατί στη σχολή βρέθηκα με ανθρώπους με πολύ ταλέντο. Αλλά είναι και μια δουλειά αυτή που έχει να κάνει επίσης με το σωστό timing, τη σωστή στιγμή. Εγώ είχα την τύχη με το μέρος μου», είπε η ηθοποιός.

Είναι και θέμα χαρακτήρα;

«Όχι, καθόλου, γιατί, αν είχε να κάνει με τον χαρακτήρα, δεν θα έπρεπε να βρω ποτέ δουλειά. Είμαι αντικοινωνική, δεν είμαι πολύ ανοιχτή στο να κάνω παρέες ή στο να βρεθώ με άλλους συναδέλφους και να μου πουν "γίνεται αυτή η δουλειά, πήγαινε να σε δουν". Οπότε θεωρώ ότι δεν είναι θέμα χαρακτήρα», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στη reallife.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved