Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Παντρεύονται με λίγους και καλούς κοντά τους!
Showbiz

Τζένη Μελιτά – Σπύρος Μαργαρίτης: Παντρεύονται με λίγους και καλούς κοντά τους!

Μπορεί να τρέχει σε ρυθμούς Eurovision τους τελευταίους μήνες όμως η Τζένη Μελιτά ετοιμάζεται να χορέψει τον πιο όμορφο χορό της αυτόν του Ησαΐα, στο πλευρό του συντρόφου της Σπύρου Μαργαρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο γάμος, που θα γίνει σε κλειστό κύκλο, προγραμματίζεται για το τέλος του καλοκαιριού.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει σχεδιάσει από κοινού το γαμήλιο προσκλητήριο. Αν και την Πρωτομαγιά γιόρτασαν 10 χρόνια πορείας έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας.

Ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη και μοιράζονται μια όμορφη καθημερινότητα με αγάπη και τρυφερότητα.

«Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά ο καθένας έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο "Ελα να τα βάλουμε κάτω. Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά-σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό, με λίγους συγγενείς και φίλους αγαπημένους», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια, η οποία, παρότι έχει βάλει πολλά νυφικά ως μοντέλο σε πασαρέλες, αναζητά το φόρεμα των ονείρων της γι' αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα.

MELITA-(1).jpg

Είναι η δεύτερη φορά που η Τζένη και ο Σπύρος κάνουν σχέδια γάμου. Την πρώτη φορά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

«Μπορεί ο κορονοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις», είχε δηλώσει η Τζένη Μελιτά στην «R» πριν από τρία χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι έχει βρει μια ωραία μυστική τοποθεσία αλλά και τους κουμπάρους που θα είναι δύο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες της νύφης.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει το Πάσχα του 2019, σε ένα ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτικό Μαρόκο, με τον Σπύρο να επιστρατεύει τη φαντασία του για να κάνει αυτή τη στιγμή ξεχωριστή. Επέλεξε τους κήπους του Ιβ Σεν Λοράν, δίπλα σε μια λίμνη με νούφαρα, για να της πει πως θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή μαζί της κάνοντας πολλά ταξίδια.

Ο Σπύρος Μαργαρίτης είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής. Αυτή την περίοδο παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Επιχείρηση, Αλλάζουμε την Ελλάδα» συστήνονταςστο τηλεοπτικό κοινό τους μελλοντικούς Έλληνες game changers.

Μέσα από 12 ταξίδια, από το Διδυμότειχο μέχρι τα Δωδεκάνησα, γνωρίζουμε μαθητές και μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό της «Εικονικής επιχείρησης».

Η συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ«Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν» πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, που μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου μπήκε σε ρυθμούς Eurovision.

Η Τζένη άφησε για λίγο μόνο του τον Φώτη και, μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, ανέλαβε τη ζωντανή μετάδοση του λαμπερού 67.

Πηγή: reallife

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved